Antivirus gratuit


Cel mai bun antivirus gratuit și soluții de securitate pentru protejarea calculatorului Windows împotriva programelor periculoase și amenintarilor online. Licente gratuite pentru antivirusi. In aceast articol vei gasi si descarca gratuit orice antivirus: Avast, Avira, AVG, Bitdefender.

Antivirus gratuit recomandat / alegerea utilizatorului

avg

AVG AntiVirus FREE 2015Descarca-32-bit

Solutia gratuita de securitate. Include antivirus si antispyware, modul de protectie web, modul de protectie in cloud si proactiv.

360-ts

360 Total SecurityDescarca-32-bit

Antivirus gratuit cu tehnologii de protectie in cloud Qihoo 360 si motoare de protectie Avira si Bitdefender.

bitdefender

Bitdefender Antivirus Free EditionDescarca-32-bit

Antivirus gratuit, simplu si usor de utilizat. Protectia in timp real, control activ, tehnologii proactive si scanarea traficului HTTP pentru a proteja de site-uri de tip phishing.

Antivirus gratuit / lista completa

SecureAPlusSecureAPlus Freemium

SecureAPlus Freemium include lista alba a aplicatiilor cu verificarea in cloud si antivirus pe baza motorului de detectie ClamAV pentru a proteja PC-ul impotriva amenintarilor cunoscute si necunoscute. Compatibil cu alte programe antivirus, oferind un nivel suplimentar de securitate.

avira2015Avira Free Antivirus 

Avira Free Antivirus – antivirus gratuit, antispyware si antirootkit cu protectia in cloud Avira Protection Cloud. In timp real protejeaza calculatorul de programe periculoase si permite administrarea Windows Firewall.

baiduBaidu Antivirus 2015

Baidu Antivirus – antivirus gratuit cu motoare Baidu, Avira Antivirus si motor de detectie in cloud Baidu Cloud Security. Produsul include antiphishing, blocarea descarcarilor malware, anti-keylogger si protectia proactiva HIPS.

TencentTencent PC Manager

Tencent PC Manager – antivirus gratuit cu protectia in cloud. Utilizeaza motoare antivirus Tencent si Avira. Protejeaza impotriva site-urilor malitioase si de tip phishing.

new_pandaPanda Free Antivirus

Panda Free Antivirus – antivirus gratuit cu tehnologii cloud si analiza comportamentala. Protejeaza calculatorul impotriva site-urilor de tip phishing si descarcari ”drive-by”.

comodo_av6Comodo Antivirus 

Comodo AntiVirus – antivirus gratuit cu protectia proactiva HIPS, blocare comportamentala cu sandbox automat si mediu “Virtual Kiosk” pentru rularea sigura fisierelor, vizitarea site-urilor web si efectuarea tranzactiilor online.

cis_main Comodo Internet Security

Comodo Internet Security – suita completa de securitate. Protejeaza impotriva virusilor si atacurilor de pe Internet, include antivirus si antispyware, firewall, modul de protectie proactiva HISP si blocarea comportamentala, mediu virtual – sandbox.

avgAVG AntiVirus FREE 2015 

AVG AntiVirus FREE 2015 – antivirus gratuit. Ofera protectia de baza impotriva virusilor, troieni, spyware si altor programe periculoase. Include suport pentru Windows 8.1 si serviciu cloud pentru reputatia fisierelor.

360-ts360 Total Security 

360 Total Security – antivirus gratuit de la Qihoo 360. Protectia proactiva si 5 motoare de scanare: Avira si Bitdefender, proactiv QVM II si in cloud 360 Cloud, precum si System Repair pentru restaurarea sistemului.

zonealarmZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 

ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall – antivirus gratuit cu firewall, ofera protectie completa impotriva amenintarilor de pe Internet. Include securitate web, control programelor, backup online gratuit 5 GB.

360-ts (1)360 Internet Security

360 Internet Security – antivirus gratuit cu 3 motoare antivirus: Bitdefender, QVM II si 360 Cloud. Include protectia proactiva, protectia impotriva site-uri si descarcari infectate, anti-keylogger.

microsoftMicrosoft Security Essentials 

Microsoft Security Essentials – antivirus gratut pentru protectia de baza a calculatorului de virusi, viermi, troieni, spyware. Securitate imbunatatita, performanta maxima si integrarea cu Windows Firewall.

bitdefenderBitdefender Antivirus Free Edition 

Bitdefender Antivirus Free Edition – antivirus gratuit, simplu si usor de utilizat. Protectia in timp real, control activ, tehnologii proactive si scanarea traficului HTTP pentru a proteja de site-uri de tip phishing.

Ad-Aware_Free_Antivirus+_100Ad-Aware Free antivirus 

Ad-Aware Free Antivirus – antivirus gratuit de la compania Lawasoft, protejeaza sistemul in timp real de virusi, spyware, rootkits, keylogger si alte tipuri de amenintari. Ad-Aware FREE Internet Security foloseste modul euristic, are planificator, precum si incarca constant actualizarile.

avast_100Avast Free Antivirus 2015 

Avast Free Antivirus 2015 – antivirus gratuit cu toate functiile necesare pentru protectia calculatorului si datelor personale. Include antivirus cu scut puternic de protectie si scaner de securitate pentru reteaua de la domiciliu.

Antivirus gratuit
5 (100%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *