Antivirus avast! 2014 – ce aduce nou


Compania AVAST Software cateva zile in urma a lansat noile produse din generatia avast! 2014 si anume: Avast! Antivirus Free 2014, Avast! Pro Antivirus 2014, Avast! Internet Security 2014 si Avast! Premier Antivirus 2014, care ofera caracteristici avansate – de la firewall pana la plati online sigure. Sa analizam cele mai importante imbunatatiri in versiunea 2014.
Cele mai importante modificari si imbunatatiri

Imbunatatiri legate de protectia

• Noua tehnologie DeepScreen permite avast! sa ea decizii mai informate cu privire la fisiere noi/necunoscute. DeepScreen este succesorul AutoSandbox, actualizat cu unele tehnologii noi.

DeepScreen – integrarea emulatorului (virtualizarea la nivel de cod) cu euristica (ecran la nivel de cod) si sandbox (virtualizarea la nivel de aplicatii) cu analiza comportamentala (ecran la nivel de aplicatii).

Antivirus avast! 2014 - ce aduce nou

• Noul Mod Intarit (Hardened) pentru a spori gradul de securitate al calculatorului. Aceasta functie este recomandata pentru utilizatorii neexperimentati (de exemplu, bunica ta): blocheaza automat executarea fisierelor binare, care sunt blocate de tehnologia DeepScreen (nivel Moderat), sau permite rularea programelor cu rating ridicat in FileRep (nivel Agresiv).

• Posibilitatea scanarii in cloud si analiza obiectelor suspecte crowdsourcing este imbunatatita. Caracteristicile noi includ mecanisme optimizate de colectare a datelor de pe senzori Avast.

• Tehnologia actualizarilor in streaming pentru detectarea curenta. Aceasta functie nu este o solutie noua pentru versiunea 2014 (9.0), dar in prezent Avast intr-adevar ofera o infrasctructura modernizata pentru streaming, care functioneaza fara probleme. In momentul de fata se fac aproximativ 350-400 de actualizari pe zi, ceea ce permite actualizarea semnaturilor la aproximativ fiecare 3,75 minute, 24×7, 365 de zile pe an.

• Curatarea programelor malware este imbunatatita. Acest lucru se refera la programe malware standard, precum si la rootkit-uri si virusi.

Alte functii noi

• Plugin complet nou pentru browsere web avast! Online Security, care ofera evaluarea sigurantei, protectie impotriva malware, phishing si site-uri web periculoase, precum si functia Do-Not-Track (DNT) pentru a spori anonimatul pe Internet. Functia DNT nu se bazeaza pe anteturi DNT HTTP, foloseste propria tehnologie, care nu poate fi schimbata de catre servere.

Antivirus avast! 2014 - ce aduce nou

• SafeZone complet nou pentru banking online si cumparaturi online mai sigure. Acum utilizatorii pot comuta intre browserul obisnuit si SafeZone cu un singur clic. In plus, site-urile bancare pot fi deschise automat in SafeZone.

Antivirus avast! 2014 - ce aduce nou

• Disc de Salvare (Rescue Disk) – pemite utilizatorilor sa creeze CD sau unitate fash USB boot-abila, ce poate fi folosita la scanare si curatare cand nu exista conexiune la Internet.

Alte imbunatatiri

• Interfata de utilizator noua pentru navigare mai usoara si utilizarea mai confortabila. Este cea mai mare schimbare a interfetei de la versiunea 5.

Antivirus avast! 2014 - ce aduce nou

• Monitorizarea si controlul tuturor dispozitivelor protejate direct din panoul de control Avast. Acum contul my.avast.com este integreat in interfata pentru monitorizarea tuturor dispozitivelor, care sunt protejate de Avast.

• S-a redus semnificativ dimensiunea produselor (instalarea completa < 60 MB, comparativ cu < 120 MB inainte). Implicit instalarea se face cu noul sistem de instalare, al carui avangaj este – intotdeauna cea mai recenta versiune.

• Scanarea mult mai rapida, datorita motorului de scanare optimizat. Direct (in memorie) scanarea fisierelor EXE aproximativ de 2 ori mai rapida, iar scanarea continutului text (de exemplu, pagini web, script-uri) de pana la 10 ori mai rapida.

• Instalarea/modul actualizarilor rescris in totalitate, ceea ce face procesul de instalare si actualizare mai rapid, mai simplu si mai sigur.

• Firewall-ul este reconceput de la zero pentru a asigura cea mai buna compatibilitate cu cele mai recente versiuni de Windows, are performanta mai buna si compatibilitate completa cu Ipv6 (desi interfata cu utilizatorul nu s-a schimbat).

Antivirus avast! 2014 - ce aduce nou

• Noul sistem de acordare a licentelor permite gestionarea mult mai usoara a licentelor pentru antivirusi. Sistemul se bazeaza pe coduri de activare, care pot fi usor adaugate facand clic pe link.

• Diferite imbunatatiri in instrumente Curatare Navigator si Actualizare.

Descarca noile versiuni avast! 2014

Noile vesiuni pot fi descarcate de pe site-ul nostru:

Antivirus avast! Free 2014
Antivirus avast! Pro 2014
avast! Internet Security 2014

Utilitarul pentru eliminare avast! cleaner:

http://files.avast.com/beta9x/avastclear.exe

Antivirus avast! 2014 – ce aduce nou
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *