9-lab Removal Tool – scaner antivirus gratuit 3


9-Lab Removal Tool – utilitar gratuit si usor de utilizat pentru platforma Windows, conceput pentru detectarea si indepartarea rapida a virusilor, troieni, spyware, rootkit si altor amenintari.
Scaner antivirus 9-Lab Removal Tool de asemenea elimina intrarile de registru, lasate de programe malware, care pot afecta performanta calculatorului.

9-lab Removal Tool - scaner antivirus gratuit

Componenta principala produsului propus este scanerul antivirus, care poate fi folosit chiar si de catre utilizatorii neexperimentati. Doar selecteaza metoda potrivita de scanare si asteapta terminarea procedurii. Optiunea «Quick scan», de exemplu, analizeaza cateva zone principale si intrari de registru. Daca ai nevoie de o verificare completa a sistemului, selecteaza optiunea «Full scan». Iar optiunea «Custom scan» poate fi utilizata pentru verificarea fisierelor si folderelor alese. Timpul de verificare poate dura de la cateva minute la cateva ore, in functie de metoda selectata si puterea componentelor hardware din calculator.

Dupa terminarea verificarii apasa butonul «Show Resuts» pentru a vedea rezultatele. 9-Lab Removal Tool va afisa o lista cu obiecte potential periculoase, care pot fi trimise in carantina printr-o simpla apasare de buton. De asemenea, poti elimina fisierele suspecte de pe hard disk.

Pentru detectarea eficienta amenintarilor noi si necunoscute este necesara actualizarea regulata a bazei de date. Aceasta functie poate fi efectuata manual de pe butonul «Last checked». Tot aici poti vedea disponibilitatea noii versiuni a scanerului.

O alta functie utila este suportul listei «Ignore List», in care poti adauga obiecte sigure, care vor fi ignorate in timpul scanarii.

9-Lab Removal Tool ruleaza pe versiuni de 32 si 64 biti sistemului de operare Windows XP, Vista, Windows 7 si 8. 9-Lab Removal Tool poate fi descarcat gratuit de pe site-ul nostru.

9-lab Removal Tool – scaner antivirus gratuit
4.5 (90%) 4 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 gânduri despre “9-lab Removal Tool – scaner antivirus gratuit