Yahoo! Mail este aproape restaurat 2


Neplacerile pot simti doar utilizatorii care folosesc protocolul IMAP.
Compania Yahoo! a anceput treptat sa restabileasca serviciul de e-mail, fost inaccesibil in ultimele cateva zile. Cum s-a raportat anterior, din cauza defectiunilor e-mailurile ajungeau cu intarziere, iar conturile unor utilizatori au fost blocate.

Potrivit anuntului companiei, la data de 12 decembrie a acestui an aproximativ 97% din utilizatorii Yahoo Mail, afectati de incident, deja pot sa se conecteze la conturile lor prin intermediul web, POP, precum si prin aplicatii mobile pentru iOS, Android si Windows 8.

«O mica parte din utilizatori inca pot sa nu vada unele scrisori, care au fost trimise in timpul incidentului, dar deja pot trimite si primi mesaje noi», – au asigurat in Yahoo!.

Unele disconforturi in lucru cu e-mail pot simti utilizatorii care utilizeaza protocolul IMAP. Accesul cu ajutorul lui este remediat treptat, astfel incat sa nu provoace probleme in functionarea serviciului.

In Yahoo! inca nu au comentat motivele pentru incidentul serviciului postal. Miercuri, reprezentantii companiei au anuntat ca problema este in partea hardware, si afecteaza serverele intr-unul din centrele de date electronice.

Yahoo! Mail este aproape restaurat
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “Yahoo! Mail este aproape restaurat