WINDOWS 10 S-A LANSAT. Vezi ce aduce nou! 1


In 190 de tari s-a lansat noul sistem de operare Windows 10. Utilizatorii dispozitivelor cu versiuni licentiate de Windows 7 si Windows 8.1 pot face upgrade la Windows 10 absolut gratuit timp de un an de la lansarea noului sistem de operare.
Windows 10 este oferit ca un serviciu. Iar acest lucru inseamna ca acum toate cele mai recente actualizari, setarile curente de securitate si serviciile inovatoare vor fi instalate automat. Windows 10 – cel mai sigur sistem de operare creat vreodata de Microsoft, care ofera o experienta familiara de pe orice dispozitiv: PC, tableta, smartphone, Xbox One, HoloLens si atlele. In momentul de fata deja sunt testate mai mult de 2,000 dispozitive si configuratii diferite. Noul Windows Store va fi disponibil de miercuri, oferind aplicatii noi pentru Windows 10.

WINDOWS 10 S-A LANSAT. Vezi ce aduce nou!

Windows 10 este o abordare complet noua si unica pentru sistemul de operare si este primul pas catre o era a calculatoarelor personalizate. Este creat pe baza feedback-ului utilizatorilor, deveniti participanti la programul de testare a sistemului. Programul de testare a sistemului – in primul rand, posibilitatea utilizatorilor de a fi auziti, de a influenta dezvoltarea Windows 10. In al doilea rand, este o experienta pentru Microsoft, optinut pe baza feedback-ului celor mai importanti oameni ai companiei – utilizatorii obisnuiti Windows. In al treilea rand, este o posibilitate de a atinge lucrurile nepermise, a vedea, cum ideile si raspunsurile tale ating dezvoltarea noului sistem de operare de la Microsoft.

Arsenalul Windows 10 contine instrumente familiare si servicii inovatoare, care asigura un grad riticat de personalizare si productivitate, oferind posibilitatea de a rezolva diferite probleme pe diferite tipuri de dispozitive.

• Microsoft Edge – browser nou de la Microsoft. Utilizatorii dipozitivelor pe Windows 10 acum au posibilitatea nu doar de a gasi informatii si a vedea rezultatele cautarilor, dar si pot face notite pe pagina utilizand stylus, mouse sau degetul.

• Integrarea cu Xbox – aplicatia incorporata Xbox permite sa te joci cu prietenii de pe orice dispozitiv, precum si lansa jocuri de pe consola de jocuri Xbox One pe tableta sau PC.

• Meniul «Start» – «Start» si «Taskbar», familiar pentru toti utilizatorii de Windows 7 si Windows 8 permite accesul rapid la cel mai important continut.

• Cortana – asistent personal, care simplifica cautarea si gasirea informatiei dorite de pe telefon, PC sau tableta.

• Continuum – optimizeaza aplicatiile pentru functionarea confortabila pe dispozitive touch screen si PC-uri traditionale.

• Aplicatii incorporate – aplicatii noi, concepute pentru Windows 10: Poze, Harta, Mail si Calendar sunt potrivite atat pentru munca, cat si pentru odihna.

• Aplicatia Companion – permite smartphone-urilor pe Android sau iOS sa comunice cu dispozitive pe Windows.

• Aplicatii Office Mobile – noul Word, Excel, PowerPoint, concepute special pentru Windows Media va fi disponibil pentru descarcarea gratuita de pe Windows Store.

WINDOWS 10 S-A LANSAT. Vezi ce aduce nou!
5 (100%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “WINDOWS 10 S-A LANSAT. Vezi ce aduce nou!