Versiunea beta Comodo Internet Security 7 disponibila pentru testare


Compania Comodo a anuntat lansarea primelor versiuni beta a produselor de securitate Comodo Internet Security 7, Comodo Antivirus 7 si Comodo Firewall 7.
Evolutia principala este lista Viruscope, care nu doar detecteaza actiunile daunatoare, dar si poate anula rularea lor. Aceasta optiune controleaza activitatea proceselor si il avertezeaza pe utilizator despre activitati suspecte.

Noul subsistem de asemenea ofera un accesoriu util pentru monitorizarea blocarii comportamentale, adaugand posibilitatea de a preveni modificarile nedorite din cauza programelor legale fara de a fi nevoie de ii bloca complet. Compoania Comodo considera ca aceasta functie ofera control mai precis asupra programelor legale.

Versiunea beta are interfata noua, precum si s-a adaugat o noua tema «Metro», dialog nou al proceselor active si cateva modificari minore in structura de consola de administrare.

Alte modificari:

  • S-a adaugat functii noi pentru a bloca accesul la site-uri. Functia filtrarea-web are posibilitatea de a face setari pentru fiecare utilizator.
  • Adaugat suport complet pentru ICMP IPv6.
  • Acum, setarile avansate sunt disponibile din pictograma de pe taskbar.
  • Sunt adaugate unele facilitati noi, s-au facut imbunatatiri minori si s-au remediat probleme si erori, etc.

Descarca versiunea beta Comodo Internet Security 7, Comodo Antivirus 7 si Comodo Firewall 7.

Versiunea beta Comodo Internet Security 7 disponibila pentru testare
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *