Utilizatorii Facebook sunt rugati sa schimbe parola


Utilizatorii, care au folosit aceleasi date de logare in reteaua sociala si serviciu online Adobe, trebuie sa confirme identitatea si sa schimbe parola.
Administratia Facebook a blocat conturile unor utilizatori, dupa ce s-a constatat ca datele lor au fost compromise ca urmare a unor conturi compromise in serviciile online Adobe. Facebook cere utilizatorilor, care folosesc pentru autentificare in Facebook si Adobe aceleasi parole, sa schimbe datele de logare.

Incercand sa conecteze la contul retelei sociale acesti utilizatori primesc un mesaj care spune ca «s-a produs un incident de securitate pe site-ul, care nu este asociat cu Facebook», si conturile lor sunt in pericol din cauza folosirei aceleasi parole.

«In scopul de a proteja contul dvs, va trebui sa raspundeti la cateva intrebari si sa schimbati parola. Pentru securitatea dvs. nu veti fi vizibil pentru altii pe Facebook pana ce nu veti termina», – se spune in comunicat.

«Noi cautam pe Internet surse cu parole comromise», – a declarat expertul in securitate Facebook Chris Long, ca raspuns la publicarea expertului de securitate Brian Krebs.

La inceputul lunii octombrie acestui an hackerii au reusit sa compromita 150 milioane de conturi din serviciile online Adobe. Aceasta scurgere de date este cea mai mare din istoria internetului.

Utilizatorii Facebook sunt rugati sa schimbe parola
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *