TuneUp Utilities 2013 – Windows optimizat in permanenta


Compania TuneUp Corporation a lansat o noua versiune a pachetului TuneUp Utilities 2013 13.0, un set popular de instrumente pentru a curata hard disk-ul de gunoi si optimizarea PC-ului.

Utilizatorilor se ofera o multime de instrumente familiare, care au fost portate de pe versiunile anterioare, fara modificari semnificative. Propietarii PC vor putea defragmenta hard disk-ul, identifica si rezolva problemele in Windows, modifica interfata sistemului de operare potrivit preferintelor utilizatorilor, etc.

Pachetul include o versiiune actualizata a utilitarului TuneUp Disk Cleaner 2013, care poate detecta si sterge istoricul si alte resturi lasate de cele 28 de componente ale sistemului de operare Windows si 150 de aplicatii populare. Cu ajutorul instrumentului TuneUp Browser Cleaner utilizatorii au posibilitatea de a elimina toate urmele a activitatii pe Internet. Aplicatia detecteaza fisiere inutile in 60 de foldere, create de browsere Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera si Safari.

Tehnologia acualizata Live Optimization 2.0 optimizeaza PC-ul ca urmare a gestionarii proceselor active, iar datorita Exception Rules cele mai importante programe vor primi suficiente resurse si vor putea sa functioneze la performante maxime. Cu TuneUp Utilities utilizatorii pot prin cateva clicuri sa scape de programe inutile care consuma resurse pretioase din sistem.

Printre alte imbunatatiri putem remarca mecanisme mai eficiente pentru curatarea si indepartarea rigistrului de link-uri defecte. Instrumentul 1-Click Maintenance ofera cateva caracteristici suplimentare si permite o curatare mai buna printr-o sipla apasare de buton. In plus, toate modulele, care fac parte din TuneUp Utilities 2013, sunt compatibile cu Windows 8.

Versiunea de testare este valabila timp de 15 zile. Descarca TuneUp Utilities 2013

TuneUp Utilities 2013 – Windows optimizat in permanenta
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *