TrustPort a lansat noua linie a produselor de securitate 2014


Compania TrustPort a prezentat noile versiuni a solutiilor de securitate pentru calculatoare si smartphone-uri. Produsele TrustPort versiunea 2014 ofera utilizatorilor casnici si companiilor un nou nivel de utilizare a securitatii datelor.
In noua versiune utilizatorii vor gasi o multime de imbunatatiri utile. Schimbarea cea mai vizibila este noua interfata grafica, adaptata pentru Windows 8 si optimizata pentru ecrane tactile. Dezvoltatorii au imbunatatit propriul scaner antivirus, au accelerat procesul de scanare pentru toate motoarele antivirus, incorporate in produsele TrustPort, au simplificat sistemul de actualizare. Utilizatorii vor aprecia posibilitatea de a crea disc de pornire pentru Windows 8, precum si noile caracteristici din firewall. Acum utilizatorii pot lucra cu mai multe profiluri (Home, Work, Public) si sa instaleze propriile reguli si configuratii pentru mai multe retele.

TrustPort ofera utilizatorilor solutii multi-platform. In produsele TrustPort Internet Security, TrustPort Total Protection si TrustPort Tools sunt integrate module suplimentare TrustPort Skytale si TrustPort Portunes. Utilizatorii pot instala versiunile mobile acestor aplicatii pe smartphone, care ruleaza pe Android sau iOS, si sa sincronizeze datele confidentiale intre calculator si dispozitivul mobil prin intermediul depozitulului de stocare in cloud. TrustPort Skytale cripteaza SMS-urile si mesaje text pentru corespondenta e-mail, iar TrustPort Portunes permite utilizatorilor sa cripteze datele confidentiale, cum ar fi parole, coduri PIN sau note personale. Astfel, toate datele vor fi protejate.

TrustPort

Aplicatiile TrustPort pentru platforme mobile Android si iPhone de asemenea au fost imbunatatite. Utilizatorii smartphone-urilor Android pot descarca unele aplicatii TrustPort cu ajutorul sistemului APK (aplication package file) fara inregistrare in Google Play. In caz de pierdere sau furt a smartphone-ului  in aplicatia TrustPort Mobile Security a fost pusa in aplicare functia de control de la distanta. Utilizatorul cu usurinta poate gasi dispozitivul cu ajutorul functiei “Localizarea”, sa blocheze unele caracteristici sau sa stearga datele stocate pe cartela SIM sau din memoria telefonului.

Pentru utilizatorii versiunilor anterioare trecerea la versiunea TrustPort 2014 este gratuita.

TrustPort a lansat noua linie a produselor de securitate 2014
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *