TrustPort 2015 – o noua linie de produse


Compania TrustPort a lansat o noua linie de produse din domeniul securitatii informatiilor, si anume TrustPort Antivirus 2015, TrustPort Internet Security 2015 si TrustPort Total Protection 2015.
Compania TrustPort, dezvoltatorul produselor de securitate si aplicatiilor pentru platforma mobila a lansat o noua linie de produse din domeniul securitatii informatiilor pentru utiizatorii casnici si companii, si anume TrustPort Antivirus 2015, TrustPort Internet Security 2015 si TrustPort Total Protection 2015.

TrustPort 2015 - o noua linie de produse

In versiunea 2015 s-a adaugat un instrument nou, numit Optima, care permite optimizarea calculatorului. Acest instrument curata directoare temporare, elimina date inutile din registru si defragmenteaza fisiere. Securitatea produselor este imbunatatita, si unul din motoare de detectie este actualizat.

Linia produselor este aceeasi. Utilizatorii casnici pot alege in functie de cerintele de securitate si functionalitate. TrustPort Antivirus ofera protectie de baza, iar TrustPort Internet Security si TrustPort Total Protection – protectie suplimentara cu firewall si criptarea datelor.

Utilizatorii versiunilor anterioare pot actualiza gratuit antivirusul, descarcand versiunea 2015 de pe acest site:

TrustPort Antivirus 2015
TrustPort Internet Security 2015
TrustPort Total Protection 2015

TrustPort ofera metode de protectie si pentru utilizatorii despozitivelor mobile. TrustPort Mobile Security se bazeaza pe propriul motor de detectie TrustPort, si ofera scanarea telefonului nu doar la cerere, dar si in timp real, oferind protectie impotriva tuturor amenintarilor mobile.

TrustPort 2015 – o noua linie de produse
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *