Sunt lansate produsele Bitdefender 2015


Compania Bitdefender a anuntat lansarea versiunii 2015 pentru noile sale produse din gama de securitate.
Bitdefender Antivirus Plus 2015, Bitdefender Internet Security 2015 si Bitdefender Total Security 2015.

Versiunea 2015 imbunatateste instrumentele de protectie Bitdefender, oferind o abordare OneClick Security, cu accent pe simplitate si usurinta in utilizare.

Inovatia noilor produse Bitdefender 2015 incepe de la interfata. Sarcini familiare (scanare rapida, actualizarea, browser Safepay, optimizarea) acum sunt disponibile printr-un singur click de mouse, iar functiile de grup sunt organizate prin intermediul a trei «placi»: «Protection», «Privacy» si «Tools».

Versiunea Bitdefender 2015 ofera multe imbunatatiri, pentru a economisi timpul utilizatorului. De exemplu, functia Bitdefender Wallet acum poate completa datele in mod automat (numele utilizatorului, parola si chiar numarul cardului de credit). Scanerul vulnerabilitatilor nu doar identifica patch-urile care lipsesc, dar si ofera utilizatorului link-uri pentru a le descarca si instala.

Profile noi, disponibile in toate produsele 2015, optimizeaza in mod automat sistemul pentru diferite situatii. De exemplu, in timpul jocurilor Bitdefender activeaza profilul Game Profile, dezactivand serviciile care nu sunt necesare, in scopul de a accelera PC-ul. Movie Profile porneste cand utilizatorul vizioneaza un film, optimizand setarile antivirusului si imbunatatind efecte vizuale. In cazul in care scade nivelul de incarcare a bateriei, profilul Battery Mode Profile corecteaza setarile Internet Security si Windows in scopul de a economisi energia.

In plus, in versiunea 2015 sectiiunea TuneUp ofera sase module noi: optimizarea de incarcare, curatare PC, defragmentarea, curatarea registrului, reparatia registrului, cautarea dublicatelor. Iar modulul One-Click Optimizer poate efectua in mod automat toate optimizarile necesare intr-un singur click de mouse.

Printre alte imbunatatiri se numara rapoarte imbunatatite, control parental mult mai eficient si widget pentru desktop mult mai simplu in utilizare. Filtru de spam acum se afla in cloud, imbunatatind astfel precizia de verificare si accelerand raspunsul la cele mai recente amenintari.

Dar avantajul principal al produselor Bitdefender ramane protectia. Compania subliniaza ca produsele Bitdefender in ultimii trei ani se afla in fruntea listei AV-Test, iar studiul recent AV-Comparatives – «Protectia in timp real» – a demonstrat, ca Bitdefender blocheaza 100% din amenintari.

Sunt lansate produsele Bitdefender 2015
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *