Protectia puternica impotriva amenintarilor – in noul Norton Security


Norton inlocuieste toata gama de produse antivirus pe ”Norton Security” – o singura protectie pentru sistemele PC, Mac, tablete si smartphone pe platforma Android si iOS.
In dorinta de a uni cele noua produse intr-un singur produs, compania Symantec (Nasdag: SYMC) a lansat ”’Norton Security”. Acest produs ofera protectie pentru toate dispozitivele utilizatorilor de pe orice platforma. ”’Norton Security” ofera si functia backup, care protejeaza utilizatorii de la pierderea fisierelor importante si datelor de contact.

Protectia puternica impotriva amenintarilor - in noul Norton Security

Potrivit «Raportul privind amenintarile de securitate in anul 2014» companiei Symantec, numarul atacurilor asupra datelor cu caracter personal a crescut in ultimul an cu 91%, si mai mult de 550 milioane de oameni au devenit victime. Pentru utilizatori devine din ce in ce mai importanta problema protejarii in aceasta lume tehnologica, indiferent de dispozitivul utilizat. ”Norton Security” este o solutie eficienta si usoara in utilizare, bazata pe tehnologii avansate a companiei Symantec, care va proteja utilizatorul de amenintari chibernetice.

”Norton Security” este oferit ca un produs pentru a proteja diferite dispozitive. Pentru a proteja 5 dispozitive un an de zile, pretul recomandat de producator este 59.99 EUR. ”Norton Security cu backup”, care ofera protectie de pana la 10 dispozitive pe an, este disponibil la pretul de 69.99 EUR. ”Norton Security” deja este disponibil pentru achizitionare online de pe site-ul buy.norton.com.

Protectia puternica impotriva amenintarilor – in noul Norton Security
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *