Produsele Panda Security compatibile cu Windows 8


Compania Panda Security a anuntat ca produsele casnice si de afaceri sunt pe deplin compatibile cu Windows 8.

Ca rezultat, utilizatorii noului sistem de operare Microsoft imediat de la lansarea sa oficiala pot sa foloseasca antivirusul si software-ul pentru a controla reteaua.

Toate produsele antivirus 2013 pentru uz casnic – Panda Antivirus Pro 2013, Panda Internet Security 2013 si Panda Global Protection 2013 – sunt pe deplin compatibile cu Windows 8. In plus, acestea ofera o interfata noua, moderna si intuitiva, care indeplineste designul noului sistem de operare Microsoft. Antivirus gratuit Panda Cloud Antivirus de asemenea este compativil cu Windows 8. Produsele Panda Security sunt certificate de catre laboratoarele independente de testare AV-Comparatives.org si AV-Test.org ca fiind compatibile cu Windows 8.

¨Pentru ca utilizatorii nostri sa stie ca produsele sunt compatibile cu noul sistem de operare, AV-Comparatives a alcatuit o lista cu produsele compatibile. Panda Security a fost una dintre primele companii, care a obtinut certificatul nostru si a trecut toate testele fara probleme. Instalarea, testarea de stres, precum si caracteristicile de securitate a amenintarii reale si detectarea statica a fisierelor malware – toate acestea complet indeplinesc cerintele noastre¨, – explica Andreas Clementi, CEO AV-Comparatives.

In cele din urma vreau sa adaug, ca produsele corporative Panda Security de asemenea sunt compatibile cu Windows 8. Panda Cloud Office Protection (Standard si Advanced) si Panda Cloud Systems Management de asemenea sunt optimizate pentru sistemul de operare a noii generatii.

Produsele Panda Security compatibile cu Windows 8
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *