Produsele Panda 2016 sunt disponibile pentru descarcare


Panda Security a lansat noua linie de produse din gama 2016. Intr-un mediu cu numarul tot mai mare de dispozitive, produsele 2016 sunt proiectate special pentru a face lumea digitala mai sigura si mai usoara.

Produsele Panda 2016 sunt disponibile pentru descarcare

Produsele de protectie pentru toate dispozitivele sunt:

Panda Gold Protection 2016
Panda Global Protection 2016
Panda Internet Security 2016
Panda Antivirus Pro 2016
Panda Free Antivirus 2016

Produsele ofera protectie in timpul navigarii pe Internet, protejeaza copiii de continut inadecvat si pastreaza informatia personala in conditii de siguranta. Monitorizarea si optimizarea dispozitivelor a devenit mai usoara cu noile produse Panda 2016.

Produsele Panda 2016 sunt disponibile pentru descarcare

Produse multiplatforme pentru mai multe dispozitive

Toate produsele din gama 2016, incepand cu cele de baza si terminand cu cele mai complexe, ofera protectie multiplatforma, oferind acest serviciu pe platforma Windows (inclusiv Windows 10), Mac si platforma mobila Android, iar functia Anti-Theft este disponibila si pentru iPhone si iPad.

Caracteristici principale din gama Panda 2016

  • Protectia datelor previne furtul de informatii. In plus, Panda Global Protection 2016 si Panda Gold Protection 2016 ofera functii de securitate imbunatatite pentru protectia datelor personale.
  • Protectia retelei Wi-Fi afiseaza calculatoare, conectate la reteaua fara fir si detecteaza conectarile neautorizate. Componenta verifica setarile retelei, in scopul de a identifica vulnerabilitatile de securitate, precum si blocheaza accesul pentru calculatoare necunoscute.
  • Protectia USB ofera vaccinarea automata si mecanism de aparare pentru analiza dispozitivelor USB conectate.
  • Monitorizarea aplicatiilor si control parental imbunatatit, protectia eficienta impotriva celor mai noi amenintari zero-day, set de restaurare a sistemului, navigarea securizata, manager de parole si interfata mult mai intuitiva (Panda Simplexity).
Produsele Panda 2016 sunt disponibile pentru descarcare
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *