Produsele de securitate Bitdefender 2016 au fost lansate


Compania Bitdefender a lansat gama de produse 2016. Noile versiuni utilizeaza tehnologii de invatare automata pentru cresterea vitezei de lucru si detectia mai precisa.

Produsele de securitate Bitdefender 2016 au fost lansate

Producatorul produselor de securitate Bitdefender a lansat gama produselor 2016, in care sunt implementati algoritmi de invatare automata pentru a face fata amenintarilor noi si necunoscute mentinand performanta inalta si usurinta de utilizare.

Noile versiuni Bitdefender Antivirus Plus 2016, Bitdefender Internet Security 2016 si Bitdefender Total Security 2016 deja pot fi descarcate de pe site-ul nostru Antivirus-Free.ro.

Tehnologii noi

Tehnologia de invatare automata Bitdefender permite detectarea si blocarea celor mai recente amenintari cu o precizie mai buna, iar propria tehnologie Bitdefender Anti-Ransomware protejeaza utilizatorul impotirva amenintarilor.

Produsele de securitate Bitdefender 2016 au fost lansate

Pentru a invinge amenintarile, Bitdefender impiedica eliminarea sau modificarea documentelor, imaginilor si fisierelor video din fisierele personale de catre aplicatii care nu prezinta garantie. Nivelul suplimentar de protectie este oferit de Ransomware Behavioral Detection (RBD), care analizeaza toate aplicatiile pentru prezenta activitatilor periculoase si blocheaza orice aplicatie, care incearca sa blocheze datele utilizatorului.

Realizarile Bitdefender permit procesarea volumului mare de date din intreaga lume pentru a identifica si neutraliza noi amenintari inainte ca acestea sa obtina sansa pentru raspandire. Noul firewall ofera performanta superioara impotriva accesului neautorizat, filtreaza eficient traficul de intrare si iesire, chiar prin intermediul retelei Wi-Fi.

Bitdefender a extins conceptul “usurinta de utilizare” cu ajutorul noii console Bitdefender Central, care permite utilizatorului sa gestioneze contul, abonamente si dispozitive de la distanta si ofera acces instant la suport tehnic.

Noua consola web Bitdefender Central

Produsele de securitate Bitdefender 2016 au fost lansate

Conceptul de protectie intr-un singur click OneClick Security permite accesarea functiei intr-un singur click, asigurand viteza maxima a sistemului. OneClick Optimizer ofera performanta intalta a sistemului, iar tehnologia Bitdefender Photon se adapteaza treptat la sistemul specific pentru a imbunatati performanta vizuala. Modulul “Autopilor” ia decizii in mod automat pentru a imbunatati securitatea, astfel incat utilizatorul sa poata sa se concentreze asupra sarcinilor sale.

Produsele de securitate Bitdefender 2016 au fost lansate
5 (100%) 3 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *