Produsele Avira 2015 au fost lansate


Compania Avira a anuntat lansarea suitelor de securitate Avira 2015 – cel mai puternic mecanism de pe piata pentru detectia amenintarilor si securitatea mobila avansata pentru Android si iOS.
Suita de securitatea Avira 2015 ofera protectie pentru toate aspectele «digitale» din viata utilizatorilor: calculatoare desktop, dispozitive mobile si Internet.

Pentru prima data cumparand un produs Avira, utilizatorul primeste gratuit aplicatia Avira Browser Safety (ABS), responsabila pentru navigarea sigura pe Internet , si programul Avira SafeSearch, care mentine viata privata a datelor utilizatorului, blocand amenintarile online. In plus, utilizatorilor se ofera posibilitatea de a instala clientul Dropbox in timpul descarcarilor produselor Avira 2015.

Mecanismul de protectie avansat xVDF (extended Virus Definition File) mareste numarul de fisiere pentru definitiile de virusi si optimizeaza viteza de descarcare a fisierelor. Ca rezultat, sistemul ruleaza mai rapid, definitia virusilor cantareste mai putin la fiecare actualizare, si se reduce consumul de resurse de catre antivirus.

Toate produsele Avira 2015 sunt gestionate prin Avira Online Essentials – o aplicatie cross-platform pentru instalarea si controlul suitelor de securitate Avira de pe orice calculator, tableta si smartphone.

Produsele Avira 2015 au fost lansate
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *