Produsele avast! 2014 sunt lansate


Compania AVAST Software a prezentat noile versiuni de protectie avast! 2014. In prezent sunt disponibile noile versiuni avast! Free Antivirus, avast! Pro Antivirus, avast! Internet Security si avast! Premier.
avast! Free Antivirus poti sa descarci de pe site-ul nostru Antivirus-Free.ro

Produsele avast! 2014 sunt lansate

Fiecare versiune include caracteristici noi pentru a proteja impotriva amenintarilor. Identificarea pericolelor in regim online, tehnologia noua DeepScreen, care identifica mai precis obiectele periculoase din fisiere necunoscute, capacitati avansate de scanare si curatarea mai eficienta a sistemului – doar cateva avantaje a liniei de produse 2014.

Daca ai nevoie de mai mult, exista regim special, care ruleaza doar aplicatii de incredere pe calculator.

Ar trebui sa remarc performantele imbunatatite, mai ales pentru tipuri de fisiere, cum ar fi EXE, care sunt verificate de doua ori mai repede, iar documentele de tip text – de 10 ori mai repede. Noile tehnologii web includ functii de securitate a browser-ului impotriva atacurilor. Browser special incorporat SafeZone acum deschide automat magazinele online si site-urile bancare, si permite sa efectuezi in conditii de siguranta tranzactiile online. De asemenea, poti comuta intre browser-ul standard si SafeZone cu un singur clic. Utilizatorul va aprecia si interfata simpla si intuitiva.

Pentru a face un verdict final, utilizatorii pot testa gratuit avast! Free Antivirus 2014 pe calculatorul sau.

Produsele avast! 2014 sunt lansate
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *