Panda Security a lansat o linie de produse antivirus cu suport pentru Windows 8


Compania Panda Security a anuntat versiuni actualizate ale produselor Panda Antivirus Pro 2013, Panda Internet Security 2013 si Panda Global Protection 2013. In aceste produse sunt utilizate tehnologii moderne «cloud», datorita caror operatiunile nu afecteaza performanta sistemelor de operare. Caracteristica prinicipala a noilor produse este suportul pentru Windows 8 si o interfata noua, optimizata pentru dispozitive mobile.

Intefata produselor Panda 2013 cu siguranta va fi apreciata de posesorii de dispozitive portabile cu ecran tactil. Butoane mari cu ilustratii clare ofera acces rapid la instrumentele cheie si caracteristici, si va simplifica sarcinile de rutina, cum ar fi scanarea de sistem pentru a detecta virusi si malware.

Utilizatorii familizati cu versiunile anterioare a produselor Panda vor observa instalarea mult mai rapida a antivurusului. Aplicatiile de asemenea au invatat sa opreasca automat computerul dupa procesul de scanare.

In produsele Panda 2013 se foloseste motor actualizat, care garanteaza detectarea amenintarilor mai eficienta si eliminarea lor. Iar datorita suportului de procesoare multe-core, procedura de scanare pe sisteme noi se face mult mai repede. Noile produse contin manager de parole modernizat, si prin integrarea cu software-ul Windows Update API, antivirusii Panda mult mai bine gasesc vulnerabilitati in protectia sistemului de operare.

Bineinteles, posibilitatile produselor Panda 2013 nu se limiteaza doar la protejarea sistemelor impotriva virusilor in timp real. Pachetul Panda Global Protection 2013, cel mai complet din produsele oferite, de asemenea include firewall puternic, instrumente de control parental, instrumente pentru a proteja impotriva spam-ului si mecanisme pentru a asigura securitatea informatiilor personale.

Panda Security a lansat o linie de produse antivirus cu suport pentru Windows 8
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *