Panda Cloud Antivirus Pro a primit certificat Virus Bulletin VB100


Compania Panda Security a anuntat ca Panda Cloud Antivirus Pro a primit certificat VB100 conform rezultatelor testului din ultima analiza independenta Virus Bulletin.

Certificatul VB100 se acorda produselor, care au aratat 100% de detectie a programelor malware, prezentate in lista «In the Wild» a organizatiei WildList. Pentru a obtine logo-ul VB100, produsul nu trebuie sa genereze alarme false atunci cand se testeaza cu un mare numar de programe malware. Analiza a fost realizata pe un computer cu Windows 7 Professional instalat. In teste au participat 50 de solutii antivirus. Testarea a constatat din trei etape: test pentru scanarea sistemului la cerere, test pentru protectia in timp real, precum si test pentru alarme false. Panda Cloud Antivirus Pro a aratat rezultate de 100% pentru scanarea sistemului la cerere si protectia in timp real, precum si zero alarme false.

In plus, Panda Cloud Antivirus Pro a demonstrat timpul de instalare egal cu 30 de secunde – cel mai mic timp al produselor testate. Virus Buletin a apreciat interfata produsului si usurinta de utilizare.

Comentand certificatul VB100, Pedro Bustamante, consilier de cercetare Panda Security, a declarat: «Noi am fost incantati ca vom fi iar analizati de Virus Buletin, care a decis sa testeze produsele cloud. Panda Security este pioner in domeniul securitatii cloud pentru utilizatori casnici si corporativi, iar acest certificat confirma succesul nostru in dezvoltarea de produse simpli cu rata de detectie ridicata».

Panda Cloud Antivirus Pro 2.0, lansat in luna iulie, este primul serviciu de securitate cloud. Produsul contine firewall personal, bazat pe comunitatea utilizatorilor, pentru a preveni accesul neautorizat la computer si furtul de date, precum si ofera sprijin tehnic si vacinare automata a unitatilor USB pentru a proteja impotriva incarcarii software-ului daunator.

Panda Cloud Antivirus Pro a primit certificat Virus Bulletin VB100
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *