Panda Cloud Antivirus a primit logo-ul «Compatibil cu Windows 8»


Noul Panda Cloud Antivirus 2.1.1 ofera detectie euristica imbunatatita si tehnologii de protectie impotriva exploit.

Compania Panda Security a anuntat ca a primit logo-ul Microsoft «Compatibil cu Windows 8» pentru antivirusul gratuit Panda Cloud Antivirus.

Astfel, utilizatorii noului sistem de operare Microsoft vor putea sa beneficieze de protectia oferita in versiunea 2.1.1 Panda Cloud Antivirus.

Noul Panda Cloud Antivirus 2.1.1 contine detectie euristica imbunatatita si tehnologii de protectie impotriva exploit, care detecteaza si neutrolizeaza programe malware, care folosesc vulnerabilitati «zero day» in aplicatii cum ar fi Office, Adobe sau Java ca un vector de infectie. Panda Cloud Antivirus este actualizat automat la noua versiune, asigurant in mod constant protectie.

«Primirea logo-ului Microsoft «Compatibil cu Windows 8» – este o recompensa pentru eforturile noastre – a spus Alberto Anon, unul din managerii Panda Security. – Noi oferim clientilor nostri cel mai inalt nivel de securitate cu un consum minim de resurse, indiferent de sistemul de operare pe care il folosesc ».

Acest certificat confirma compatibilitatea produsului cu Windows 8, care a fost oferit de laboratoarele independente de testare AV-Comparatives.org si Av-Test.org pentru produsele Panda Security in cele mai recente teste.

Panda Cloud Antivirus a primit logo-ul «Compatibil cu Windows 8»
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *