Noua generatie de produse McAfee 2015


Compania McAfee, care face parte din corporatia Intel, a lansat generatia noua a produselor de securitate: McAfee AntiVirus Plus 2015, McAfee Internet Security 2015, McAfee Total Protection 2015 si McAfee Live Safe 2015 pentru Mac si Windows.
In scopul de a oferi securitate pentru toti clientii produselor McAfee AntiVirus Plus 2015, McAfee Internet Security 2015, McAfee Total Protection 2015 si McAfee LiveSafe 2015 ofera protectie mai buna impotriva programelor malware si procese de lucru optimizate. Nu cu mult timp in urma compania McAfee a actualizat mecanismele sale de detectie, care ajuta la lupta cu amenintari noi si necunoscute. Datorita suportului cross-platform, produsele McAfee permit adaugarea intr-un click a noilor dispozitive pentrua proteja datele condidentiale.

Serviciu cloud McAfee LiveSafe 2015 extinde capacitatile de protectie cross-platform, permitand utiliztorilor sa stocheze in siguranta datele personale si alte informatii prin sincronizarea intre direrite dispozitive. Protectia accesului la serviciul cloud este realizata dupa tehnologia de autentificare prin recunoasterea faciala si vocala. Structura McAfee LiveSafe include manager de parole in cloud, datorita carui utilizatorii pot administra parole in regim online.

Conform studiului recent realizat de McAfee (securitatea viitorului ”digital” al Americii in 2025), familia medie din SUA detine 3-7 dispozitive, si in urmatorii zece ani aceasta cifra ar trebui sa se dubleze. Astfel de dispozitive, mai ales gadget-uri portabile, prelucreaza si transmit cantitati mari de date confidentiale si personale, ceea ce determina vulnerabilitatea unor astfel de informatii la atacurile hackerilor. Pe baza acestor circumstante, McAfee imbunatateste si actualizeaza serviciile sale, pentru a oferi clientilor securitate maxima in utilizarea dispozitivelor digitale.

Sursa: comunicatul oficial de presa McAfee.

Noua generatie de produse McAfee 2015
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *