Microsoft colecteaza datele utilizatorilor Windows 10


Compania Microsoft colecteaza legal datele utilizatorilor Windows Insider Program.
Microsoft colecteaza datele utilizatorilor, care au instalat Windows 10 Technical Preview. Acest lucru rezulta din publicarea companiei Microsoft «Angajamente de respectare a confidentialitatii pentru Windows Technical Preview». Exista presupuneri, ca Windows 10 a fost lansat cu keylogger incorporat, conceput pentru a inregistra toate activitatile utilizatorilor.

Potrivit Microsoft, alaturand la Windows Insider Program si instaland Windows 10 Technical Preview, utilizatorii au acceptat sa trimita comentarii si statistici de utilizare pe serverele companiei Microsoft, pentru a permite dezvoltatorilor sa ia in considerare dorintele pentru versiunea finala a sistemului de operare.

Compania colecteaza informatii in diferite moduri. Datele obtinute ar trebui sa imbunatateasca interactiunea cu platforma. Potrivit textului prezentat, Microsoft poate colecta informatii din conturile utilizatorilor, numele, adresa e-mail, preferintele si interesele utilizatorilor, informatii despre apeluri telefonice si mesaje SMS.

Microsoft avertizeaza, ca introducand textul se pot colecta caractere tastate in scopul de a imbunatati functia autocompletare si verificarea ortografiei.

Microsoft colecteaza datele utilizatorilor Windows 10
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *