Laboratorul Kaspersky inchide proiectul Kaspersky Hosted Security (KHS)


«Laboratorul Kaspersky» a decis sa inchida proiectul Kaspersky Hosted Security (KHS). Vanzarile KHS vor fi terminate din 1 septembrie 2012. In ultimii cinci ani produsele KHS au demonstrat calitate inalta si au castigat reputatie in randul utilizatorilor, dar, din pacate, volumul de vanzari a acestui serviciu nu a satisfacut asteptarile.

In plus, strategia de baza a companiei este asociata cu protejarea punctelor finale (Endroid Security), si in viitor «Laboratorul Kaspersky» intentioneaza sa se concentreze pe dezvoltarea acestui segment. Acest serviciu va fi mentinut timp de un an dupa terminarea vanzarilor (pana in septembrie 2013).

Clientii, a caror licenta va expira in urmatoarele trei luni (din august pana in octombrie 2012), vor primi oportunitatea de a folosi gratuit KHS pana pe data de 1 decembrie 2012, pentru ale oferi suficient timp sa migreze catre o alta solutie.

Clientii, care doresc sa treaca la produsele «Laboratorului Kaspersky» pentru a proteja serverele de mail si gateway-uri in perioada de licenta KHS sau nu mai tarziu de o luna dupa finalizarea acesteia, vor primi oferte speciale la pret redus.

Laboratorul Kaspersky inchide proiectul Kaspersky Hosted Security (KHS)
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *