Kaspersky Tablet Security pentru Android cu protectia de baza gratuita


«Laboratorul Kaspersky» a prezentat noua solutie a securitatii pentru platforma Android – Kaspersky Tablet Security.

Pentru prima data in produsul Kaspersky Tablet Security sunt puse in aplicare instrumente de baza gratuite. In plus, solutia permite utilizatorului sa maximizeze securitatea dispozitivelor la un pret minim.

Tableta in estenta este acelasi laptop sau desktop: cu ajutorul ei se pot efectua tranzactii online, citi corespondenta e-mail sau vizita retele sociale. Toate aceste activitati implica introducerea datelor personale, si chiar acestea au interes mare pentru infractori. O alta problema des intalnita in randul utilizatorilor de tablete – pierderea sau furtul. Conform studiului «Laboratorului Kaspersky», aproximativ a sasea persoana din lume are o tableta, si in acelasi timp una din zece macar o data a pierdut gadgetul sau a fost lipsita din cauza furtului. In mod evident, una din functiile a solutiilor de securitate mobila ar trebui sa fie posibilitatea de a gasi dispozitivul, precum si pastrarea informatiilor confidentiale. Toate aceste sarcini cu succes le rezolva Kaspersky Tablet Security.

Doar ca un numar relativ mic a utilizatorilor acestor gadgeturi au inteles necesitatea de a proteja datele. Pentru a face protectia dispozitivelor Android disponibila, «Laboratorul Kaspersky» a dezvoltat un functional de baza gratuit Kaspersky Tablet Security, precum si a micsorat pretul pentru protectia completa. La instalarea solutiei de baza utilizatorul are la dispozitia sa scanarea antivirusului la cerere pentru a verifica fisiere si foldere, precum si functia «Anti-Furt», care poate proteja informatia de pe dispozitiv si localiza in cazul in care acesta este pierdut sau furat. In noua versiune la acest modul este adaugata optiunea de a activa «Semnal de alarma», care la pierderea dispozitivului incepe sa emita un sunet puternic, pana cand proprietarul nu il va gasi.

Pentru a utiliza Kaspersky Tablet Security cu functii complete este suficienta obtinerea codului de activare si introducerea acestuia in caseta produsului, actualizarea la versiunea platita se va realiza chiar din versiunea de baza. Astfel utilizatorul va obtine scanarea automata a aplicatiilor si fisierelor descarcate, precum si protectie in timp real.

Kaspersky Tablet Security pentru Android cu protectia de baza gratuita
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *