Kaspersky Internet Security cu tehnologia «Plati sigure» a demonstrat cele mai bune rezultate


Noul Kaspersky Internet Security cu tehnologia «Plati sigure» a demonstrat cele mai bune rezultate in testul laboratorului independent Matousec.com, prevenind orice tentativa de furt a datelor financiare.

Expertii Matousec au luat zece solutii populare de securitate, lansate in anul 2012, si au efectuat cincisprezece teste diferite, care simuleaza comportamentul real a aplicatiilor malware, cum ar fi Zeus, Sinowal, SpyEye, Carberp, Yaludle si altele. In timpul testului expertii au simulat introducerea codului in browser, care poate transmite parole de la sistemul de plata PayPal sau eBay, precum si alte metode de acces la informatii. Dupa ce pe site-uri se introduceau datele de conectare, codul introdus trebuia sa fure datele introduse, iar solutia de securitate instalata pe computer – sa previna furtul.

Rezultatele fiecarui din cele cincisprezece teste au fost evaluate de catre experti ca punctul de vedere «slab» si «dur». In primul caz se lua in considerare doar posibilitatea produsului antivirus de a preveni interceptarea datelor financiare. In al doilea caz, expertii luau in considerare esecurile sistemului de operare in procesul de lupta cu amenintarea. De exemplu, in cazul in care sistemul dadea o eroare, testul era considerat ca esuat.

Conform testului noul Kaspersky Internet Security este singura solutie care a reusit sa impiedice orice incercare de a fura informatii financiare. Produsul nu doar a trecut cu succes toate cele cincisprezece teste pregatite de catre experti, dar si nu a provocat erori in sistemul de operare, astfel a ocupat primul loc in clasamentul general.

Raportul complet

Kaspersky Internet Security cu tehnologia «Plati sigure» a demonstrat cele mai bune rezultate
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *