Google adauga caracteristici noi in Gmail 1


Astazi Goolge a prezentat noile caracteristici pentru sistemul de e-mail Gmail, precum si a adaugat unele modificari in interfata mailerului, facandu-l mult mai dinamic si mai rapid.

Modificarile principale sunt concetrate in jurul numeroaselor ferestre pop-up, care utilizatorul, ce lucreaza cu sistemul, poate accesa in orice moment, pentru a alege sensul actiunii si sa nu-l puna in practica manual. Bineinteles, economia de timp nu este prea semnificativa, dar daca utilizatorul zilnic trimite zeci de mailuri, atunci noile caracteristici cu siguranta vor fi utile.

Noile ferestre pop-up pot aparea in acelasi mod cum apar in chat-ul Gmail.

¨Cat de des scriai o scrisoare, iar apoi iti aduceai aminte ca o bucata de text trebuie sa ei din alta scrisoare? Scrisoarea trebuia sa fie salvata in draft ca sa poti deschide o scrisoare veche, se copia textul dorit, iar deschideai scrisoarea din draft si adaugai textul dorit. Sunt minute pretioase pierdute. Acum totul se poate face prin ferestre pop-up, fara a inchide scrisoarea in lucru¨, – spune Phil Sharp, manager Gmail.

Potrivit spuselor lui Phil ¨experimente pop-up¨ – sunt doar posibilitatile de test, dar dupa o perioada de test vor fi realizate pentru versiunea de lucru. De asemenea, s-a remarcat faptul ca noile oportunitati vor fi implementate treptat, astfel intreaga baza a utilizatorilor Gmail vor avea acces la noile caracteristici intr-o saptamana sau doua.

Google adauga caracteristici noi in Gmail
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Google adauga caracteristici noi in Gmail