Gmail a devenit cel mai popular serviciu de e-mail 2


Conform datelor publicate de compania ComScore, care monitorizeaza traficul de retea, acum Gmail este cel mai mare serviciu de e-mail din lume. Anterior locul lui a fost ocupat de Hotmail de la Microsoft.

In raportul din luna octombrie, ComScore a prezentat ca in aceasta perioada serviciu de e-mail de la Google a fost vizitat de 287,9 milioane de utilizatori unici din intreaga lume, in timp ce Hotmail a reusit sa ajunga la cifra de 286,2 milioane de utilizatori unici. Primii despre asta au aflat angajatii site-ului GigaOm.

Serviciu de e-mail Yahoo, potrivit ComScore, este pe locul al treilea – numarul de vizitatori este egal cu 281,7 milioane. De fapt, chiar in SUA Yahoo este lider in domeniul sau si se mandreste cu 76,7 milioane de utilizatori, in timp ce Gmail detine 69,1 milioane, iar Hotmail – doar 35,5 milioane.

Datorita acestor date, Google acum cu incredere poate sa sustina ca este lider in domeniul sau. Anterior compania a raportat despre acest lucru, oferind date personale, dar nici o resursa independenta nu a putut confirma.

Gmail a devenit cel mai popular serviciu de e-mail
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “Gmail a devenit cel mai popular serviciu de e-mail

  • Tudor

    leana.ro cel mai tare. WebMail gratuit, fara virusi, cu mesagerie de grup, postare gratuita de anunturi si articole, stiri si chiar un post de radio. Este un mail ecologic romanesc, ce inseamna asta ? Ca sa nu mai ai cum sa iei virusi au fost scoase atasamentele de la mesajele de e-mail si a fost introdus un serviciu de transfer de fisiere adiacent special pentru aceasta (tcell.ro), astfel creste semnificativ viteza de utilizare a serviciului de mail si se elimina posibilitatea infectarii calculatoarelor cu virusi din atasamente sau din linkuri aiurea (vezi mesaje tip html). In al doilea rand a fost eliminata utilizarea de imagini, poze si iconite pentru a imbunatatii nivelul de banda de net consumata, asa ca, din nou asta face ca Leana sa mearga brici, si consumul de energie sa ramana scazut, putandu-se numi astfel mail ecologic. Are si sectiune de socializare, un fel de wall-ul de pe facebook dar aici se numeste pagina personala unde postezi link-uri, texte, mesaje si reclame. Cred ca o sa va placa, e exact ce trebuie, si ce aveam nevoie, o alternativa la yahoo si gmail.