ESET Social Media Scanner – protejeaza profilul Twitter si Facebook


Compania ESET a anuntat lansarea versiunii beta a produsului ESET Social Media Scanner – o aplicatie gratuita pentru protectia utilizatorilor retelei sociale Facebook si Twitter.

ESET Social Media Scanner

Numarul de incindente, care implica furtul de conturi si raspandirea de link-uri malware in retele sociale este in crestere.

Din acest motiv compania ESET a dezvoltat aplicatia de securitate Social Media Scanner pentru a proteja conturile Twitter si Facebook. Aplicatia scaneaza profilul utilizatorului pentru prezenta link-urilor malware din mesaje private sau comentarii, oferind protectie impotriva virusarii.

Instaland Social Media Scanner in reteaua sociala Facebook, utilizatorul va putea scana manual sau automat mesajele si fluxul de stiri pentru prezenta link-urilor malware. De asemenea, aplicatia ofera securitate profilului Twitter, folosind mecanisme avansate de scanare a link-urilor scurtate si detectarea amenintarilor.

In plus, ESET Social Media Scanner demonstreaza nivelul de securitatea actual al contului Facebook si Twitter, precum si anunta daca orice informatie a utilizatorului este publica.

Aplicatia pentru Facebook si Twitter este disponibila pentru testare. Versiunea actuala nu este finala si este recomandata doar pentru testare.

ESET Social Media Scanner – protejeaza profilul Twitter si Facebook
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *