ESET Online Scanner pentru Facebook


Compania ESET a acceptat initiativa Facebook in domeniul securitatii informatice, oferind suita de securitate gratuita ESET Online Scanner pentru Facebook. Suita este destinata tuturor utilizatorilor retelei sociale.
ESET Online Scanner rapid si eficient detecteaza si elimina programe malware de pe orice calculator cu ajutorul tehnologiei proactive ThreatSense.

Cand utilizatorul se conecteaza la reteaua sociala, Facebook verifica contul pentru activitati suspecte – de exemplu, mesaje spam sau link-uri malware. Identificand activitati potential suspecte, Facebook va sugera scanarea cu scanerul gratuit ESET Online Scanner.

Pornind scanarea, utilizatorul va putea sa ramana conectat pe Facebook si sa lucreze cu alte servicii web fara a afecta performanta. ESET Online Scanner va elimina sau muta in carantina programe malware detectate. Cand procesul de scanare se va termina, utilizatorul va primi un mesaj de la Facebook si un raport cu rezultatele scanarii.

«Scopul nostru – oferirea celor mai buni tehnologii pentru utilizatori, pentru a le ajuta sa obtina impresii noi a serviciului nostru, precum si sa protejeze dispozitivul. ESET Online Scanner pentru Facebook permite reducerea numarului de accesari pe link-uri malware efectuate in fiecare zi», – spune Chetan Gowda de la Facebook.

ESET Online Scanner pentru Facebook
5 (100%) 3 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *