ESET NOD32 Antivirus 7 si ESET NOD32 Smart Security 7 lansat


Compania ESET a prezentat versiunile finale a produselor de securitate ESET NOD32 Smart Security 7 si ESET NOD32 Antivirus 7, care deja sunt disponibile pentru descarcare. Sa analizam cele mai importante imbunatatiri si modificari in versiunile actuale.
ESET NOD32 Smart Security и ESET NOD32 Antivirus versiunea 7 includ multe imbunatatiri mici, enumerate mai jos.

Nou in ESET NOD32 Smart Security 7

Protectia impotriva vulnerabilitatilor

Filtrarea mai avansata pentru a detecta diverse tipuri de atacuri si vulnerabilitati, care pot fi utilizate impotriva calculatorului.

Control al dispozitivului

Acest modul inlocuieste modulul de protectie a dispozitivelor detasabile, care a fost disponibil in versiunea 5 si 6. Acesta permite scanarea, blocarea si reglarea filtrelor extinse  si permisiunelor, precum si alegerea modului de accesare a dispozitivului si utilizarea acestuia pentru utilizator.

Modul suplimentar de scanare a memoriei

Modulul HIPS include un modul de scanare suplimentar, care scaneaza aplicatiile care ruleaza la schimbarea starii acestora, in scopul de a detecta orice comportament suspect sau rau intentionat.

Firewall imbunatatit

In noua versiune ESET NOD32 Smart Security 7 se poate confugura exceptiile IDS, lista «neagra» temporara adreselor IP si gestionarea acestor componente. Sistemul de avertizare pentru detectarea incercarilor de a ocoli IDS acum este mai intuitiv si ofera mai multe informatii.

Protectia impotriva phishing imbunatatita

In antivirusul ESET NOD32 s-a adaugat blocarea site-urilor de tip phishing. Utilizatorii pot raporta site-urile suspecte.

Posibilitati de curatare speciale

Detectarea setului de 3-5 programe malware comune, care sunt cele mai susceptibile pentru a provoca probleme.

Instalarea mai rapida si mai sigura

Instalarea mai rapida si mai sigura include prima scanare care incepe dupa 20 de minute dupa instalare sau repornirea calculatorului.

Suport pentru modulul e-mail

Modulul antivirusului ESET NOD32 acum este incorporat in noile versiuni Office 2013 si Windows Live Mail.

Compatibilitate imbunatatita cu Windows 8

Acum, toate functiile ESET SysRescue functioneaza in Windows 8. Notificarile pop-up acum sunt afisate in Windows 8 cu rapoarte privind detectarea intruziunilor sau fisierelor, care necesita actiunea din partea utilizatorului sau descarcarea aplicatiilor potential nedorite.

ESET NOD32 Antivirus 7 si ESET NOD32 Smart Security 7 lansat
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *