«Emma Watson» cea mai periculoasa cautare din clasamentul celebritatilor


Specialistii companiei McAfee au facut un clasament al celebritatilor, al carui nume cel mai des este folosit de infractorii cibernetici pentru a atrate utilizatorii de Internet pe site-urile malitioase. Potrivit clasamentului, cea mai mare probabilitate de a accesa un site malitios, este la cautarea «Emma Watson» – 12,6%. De asemenea, in top zece celebritati a cautarilor care pot duce utilizatorul pe un site malitios, au intrat “Jessica Biel” – locul al doilea, precum si “Eva Mendes”, “Selena Gomez” si “Halle Berry”.

Potrivit spuselor McAfee, infractorii cibernetici folosesc interesul utilizatorilor de Internet pentru o anumita celebritate. In acest an infractorii cel mai des folosesc termenul de cautare “Emma Watson and free downloads,” “Emma Watson and nude pictures,” “Emma Watson and fakes,” “Emma Watson and busted,” “Emma Watson and hot pictures” si “Emma Watson and videos”. Infractorii cel mai des incearca sa obtina informatii personale ale victimelor, care acceseaza un site malitios. Interesant, celebritatile incluse in top zece sunt femei. Acest fapt arata ca infractorii se orienteaza spre jumatatea sexului masculin.

Ar trebui remarcat faptul, ca in acest an in clasamentul celebritatilor «malware», potrivit McAfee, exista un singur barbat – comic american Jimmy Kimmel, care l-a invins in top douazeci chiar pe Brad Pitt.

Este pentru prima data in sase ani, din momentul primului clasament, cand in top douzeci celebritati «malware» practic lipsesc barbatii. Interesant, Tom Cruise, care a divortat scandalos, nu face parte din top 50 a celebritatilor «malware», potrivit McAfee.

Trebuie din timp sa te gandesti la securitatea informatiilor personale si sa-ti instalezi antivirus gratuit pe calculator. Poti sa descarci orice antivirus de pe site-ul nostru Antivirus Free.

«Emma Watson» cea mai periculoasa cautare din clasamentul celebritatilor
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *