Disponibila noua versiune Ad-Aware Free Antivirus + 10.3


Noua versiune include imbunatatiri suplimentare, asociate cu usurinta crescuta de utilizare pentru protectie. Modificarile si imbunatatirile versiunii 10.3 au atins antivirusul gratuit Ad-Aware Free Antivirus +, precum si versiunile Personal si Pro Security.

Compania Lavasoft a anuntat lansarea noii versiuni Ad-Aware Free Antivirus + 10.3. Aceasta versiune include imbunatatiri suplimentare, in special referitoare la imbunatatirea calitatii serviciilor pentru utilizatori.

Proiectat pentru utilizatorii de toate nivelurile, Ad-Aware a fost descarcat de peste 450 milioane de ori. Cu o noua interfata prietenoasa, antivirusul Ad-Aware Free Antivirus+ vine cu toate caracteristicile necesare pentru utilizatori, inclusiv antivirus, antispyware, pricum si alte componente pentru a proteja calculatorul.

Imbunatatiri si modificari principale in Ad-Aware 10.3

  • Imbunatatirea protectiei in timp real cu credibilitatea imbunatatita si suport extins pentru sisteme de 64 biti.
  • Motor Ad-Aware Browser Add-On: protectie imbunatatita a browser-ului impotriva atacurilor de tip phishing, troieni, site-uri cu vulnerabilitati, scripturi malitioase, descarcari «drive-by» si altele.
  • Design nou a panoului de instrumente cu o navigatie mai usoara si verificare pentru actualizari la fiecare cateva minute.
  • Procesul de instalare mult mai rapid si mai usor.
  • Integrarea ID Watchdog ofera monitorizare gratuita si notificarea utilizatorilor cu privire la orice modificari critice a conturilor bancare, care pot fi semne ale furtului de identitate (pentru utilizatorii din SUA).

Sa descarci Ad-Aware Free Antivirus + 10.3 poti de pe site-ul nostru Antivirus Free

Disponibila noua versiune Ad-Aware Free Antivirus + 10.3
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *