Disponibil Kaspersky Internet Security 2016 cu suport pentru Windows 10 2


Kaspersky Lab a anuntat lansarea celor mai recente versiuni a produselor sale de securitate Kaspersky Anti-Virus 2016, Kaspersky Internet Security 2016 si Kaspersky Total Security 2016 cu functii de securitate imbunatatite.

Disponibil Kaspersky Internet Security 2016 cu suport pentru Windows 10

Versiunea Kaspersky Total Security 2016, Kaspersky Internet Security 2016 si Kaspersky Anti-Virus 2016 deja este disponibila pe site-ul nostru.

Noile produse versiunii 2016 protejeaza datele confidentiale, ID-urile digitale si tranzactiile financiare pe calculatoare Windows, Mac si dispozitive mobile Android. Noile functii, cum ar fi “Protectia impotriva colectarii datelor” ajuta la protejarea datelor utilizatorului.

In ziua de astazi protectia datelor cu caracter personal este foarte importanta. Studiul recent realizat de Kaspersky Lab a demonstrat ca majoritatea utilizatorilor folosesc dispozitive conectate la retea si servicii-Internet ca instrumente de stocare a informatiilor. In plus, cresterea posibilitatilor pentru a urmari activitatea din browser, de exemplu istoricul de navigare sau locatia dispozitivului a creat panica in randul utilizatorilor care folosesc tranzactii online. Datorita numarului tot mai mare a dependentei de dispozitive, Kaspersky Lab a implementat o functie noua – “Protectia impotriva colectarii datelor”. Noile caracteristici permit eliminarea datelor protejate din traficul-Internet si notifica utilizatorul despre toate cererile blocate pentru utilizator cu ajutorul unui plugin special (care este disponibil pentru Mozilla Firefox, Internet Explorer si Google Chrome). In comparatie cu instrumente, care previn detectarea cu ajutorul fisierelor cookie, tehnologia Kaspersky Lab garanteaza, ca datele confidentiale nu vor parasi dispozitivul.

O alta functie noilor produse permite detectarea si notivicarea utilizatorul despre incercarile de instalare add-onurilor nedorite pe dispozitiv. Functia “Controlul aplicatiilor” (dezactivata in mod implicit) permite utilizatorului sa controleze orice incercare de a schimba motorul de cautare si pagina “Home” a browserului, instalarea add-onurilor suplimentare si modificarea setarilor fara acordul utilizatorului. Dupa ce componenta afiseaza notificarea despre o activitate suspecta, utilizatorul poate permite sau bloca schimbarea. In plus, componenta actualizata “Stergerea datelor neutilizate” permite eliminarea urmelor de activitate a utilizatorului de pe calculator, inclusiv istoricul de navigare din browser, lista documentelor recent deschise, etc.

Noile produse au primit o interfata imbunatatita si compatibilitate completa cu sistemul de operare Windows 10. De asemenea, noile produse au aceeasi tehnologie de securitate, care a castigat mai multe premii de la laboratoare independente, in comparatie cu produsele de la alti producatori. Produsele companiei Kaspersky Lab au ocupat cel putin unul din primele trei locuri in 71 procente din teste.

Disponibil Kaspersky Internet Security 2016 cu suport pentru Windows 10
5 (100%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 gânduri despre “Disponibil Kaspersky Internet Security 2016 cu suport pentru Windows 10

 • ofelia spinu

  am instalat pe calculator din ianuarie Kaspersky Internet Security – multi-device 2016
  ieri am facut upgrade de la Windows 7 la Windows 10 si Kaspersky a disparut ca icon de pe desktop si nu stiu cum sa gestionez situatia si sa-l recuperez
  daca ma puteti ajuta cu un sfat, multumiri

  • Alex (Antivirus-Free.ro) Autor articol

   Potrivit specificatiilor Windows 10: ceea ce priveste programele antivirus si aplicatiile pentru eliminarea programelor malware, in timpul actualizarii Windows verifica prezenta licentei pentru aceste aplicatii. Windows va elimia aplicatia, pastrand setarile. Dupa terminarea actualizarii Windows va instala versiunea cea mai recenta disponibila, pastrand optiunile setate inainte de actualizare.

   In cazul tau, poti instala iar Kaspersky, si el ar trebui sa preia automat licenta.