Compania Panda Security a lansat Panda GateDefender Integra eSeries


Compania Panda Security a anuntat lansarea Panda GateDefender Integra eSeries – o noua modificare a solutiilor de securitate, care protejeaza impotriva tuturor tipurilor de amenintari. Noul dispozitiv de securitate a companiei Panda Security este prezentat in doua modele: eSoho – pentru companii cu pana la 25 de PC-uri si eSB – pentru companii cu pana la 50 de PC-uri.

Principalele avantaje ale Panda GateDefender Integra eSeries:

  • Gateway de protectie dupa principiu «all in one» pentru toate tipurile de infectii si incercari de intruziune de la inceperea operatiunii. Raspuns mai rapid la amenintari malware datorita actualizarilor automate din «cloud».
  • Conexiune flexibila a comunicatiilor sigure, inclusiv birourile aflate la distanta si utilizatori cu dispozitive mobile. Furnizarea si controlul accesului la Internet pentru oaspetii companiei.
  • Administrarea «cloud» flexibila pentru monitorizare rapida si usoara, conrol si actualizare a dispozitivului in orice moment si din orice locatie.
  • Productivitatea utilizatorului sporita si utilizarea optima a latimii de banda de retea datorita neutralizarii spamului si limitarii accesului la site-uri si servicii care nu sunt legate de munca.
  • Disponibilitatea ridicata a Internetului. Politicile de rulare permit configurarea mai multor canale de date cu disponibilitatea ridicata, precum si un numar de dispozitive instalate in paralel pentru a asigura conexiune usoara si in conditii de siguranta.

Noul dispozitiv Panda GateDefender Integra eSeries corespunde nevoilor companiilor de a asigura securitatea perimetrului de virusi, spam, acces neautorizat la Internet, configurat cu ajutorul unui set complet de optiuni.

Compania Panda Security a lansat Panda GateDefender Integra eSeries
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *