Comodo Internet Security 6.3 compatibil cu Windows 8.1


Compania Comodo a anuntat lansarea noilor produse de securitate. Celebrul antivirus gratuit Comodo Internet Security 6.3 este compatibil cu Windows 8.1, a introdus plug-inul pentru browsere web PrivDog si a remediat mai multe erori.
Sunt disponibile noile versiuni Comodo Internet Security (Pro 2013, Complete 2013), Comodo Antivirus si Comodo Firewall – versiunea curenta cu numarul 6.3.294583.2937.

Comodo Internet Security include antivirus si antispyware, firewall, modul de protectie proactiva HIPS si sandbox cu blocarea comportamentala. Toate aceste componente ofera protectie sigura si eficienta impotriva amenintarilor cunoscute si necunoscute.

Nou in Comodo 6.3

Printre caracteristici cele mai importante – suport complet pentru Windows 8.1, lansarea carui este programata pe 18 octombrie 2013.

O alta caracteristica importanta este introducerea in fisiere de instalare plug-inului pentru browsere web – PrivDog, cunoscut de catre utilizatorii Comodo Dragon. Plug-inul PrivDog verifica anunturile de pe site-urile vizitate pentru prezenta continutului malitios, blocand obiectele de publicitate nedorite. De asemenea, plug-inul permite deschiderea mai rapida a site-urilor, reducand numarul de conexiuni cookie, spyware, ceea ce la randul sau permite sa navigam pe Internet in conditii de siguranta si va proteja intimitatea pe Internet.

PrivDog este compatibil cu 4 browsere web: Chrome, Firefox si construite pe baza lor Comodo Dragon, Comodo IceDragon.

Descarca cele mai recente versiuni

Sisteme compatibile sunt: Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit.

Descarca Comodo Internet Security 6.3 – antivirus complex gratuit, versiunea fara firewall Comodo Antivirus 6.3 si separat firewall Comodo Firewall 6.3.

 

Comodo Internet Security 6.3 compatibil cu Windows 8.1
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *