Comodo actualizeaza produsele gratuite Internet Security, Firewall si Antivirus la versiunea 6.2


Dezvoltatorii Comodo Group au prezentat noile versiuni a produselor sale gratuite Comodo Internet Security 6.2, Firewall 6.2 si Antivirus 6.2.

Desi nu este o actualizare globala, versiunea 6.2 ofera o serie de caracteristici interesante si utile.

De exemplu, clic drepta pe pictograma Comodo si selectarea Advanced Mode nu va deschide pagina de start obisnuita, ci o interfata mult mai detaliata. In ea utilizatorul noii versiuni va obtine informatii detaliate privind statutul antivirusului, modulului de actualizare, «sandbox», HIPS si firewall. In plus, utilizatorul va putea vedea ce procese incarca latimea de banda si ce amenintari au fost descoperite recent.

Aceste schimbari la prima vedere fac interfata mai complicata, dar pe de alta parte, ele ajuta la econimisirea timpului in timpul cautarii datelor suplimentare despre siguranta. Marea parte dintre informatii Advanced View apare sub forma de link-uri.

comodo 6.2

Versiunea 6.2 ofera suport pentru obiecte virtualizate in «sandbox», ceea ce permite rularea aplicatiilor suspecte intr-un mediiu virtual, in care vor fi izolate de fisierele de sistem. Iar ceea ce priveste usurinta de utilizare, cele mai multe tabele si liste din interfata acum ofera functia de cautare si selectarea mai multor valori.

Interfata grafica imbunatatita ofera deschiderea rapida a ferestrelor de dialog, iar suport imbunatatit pentru ecrane tactile ofera o navigare mai simplificata.

Si, bineinteles, versiunea 6.2 a adus o multime de corectii. Cea mai importanta este faptul ca acum utilizatorul poate face fisiere «de incredere» in retea. De asemenea, dezvoltatorii Comodo au eliminat diferite probleme legate cu virtualizarea, in total au fost corectate peste 300 de bug-uri.

Comodo actualizeaza produsele gratuite Internet Security, Firewall si Antivirus la versiunea 6.2
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *