Cel mai sigur smartphone din lume va fi lansat in 2014


Compania QSAlpha, care a proiectat cel mai sigur smartphone din lume, se pregateste de productia in serie a produsului.
Quasar IV – smartphone de la compania QSAlpha. Autorii au incercat sa creeze un dispozitiv de calcul portabil, care este protejat de orice atac cibernetic. Inginerii sustin ca datele de pe acest telefon sunt imposibil de furat.

Potrivit creatorilor smartphone-ului, acestea au reusit sa semneze un contract cu un producator de top al echipamentelor electronice. Numele partenerului nu este cunoscut, dar se presupune ca este Samsung. Compania coreeana isi asuma riscuri si comercializeaza o varietate de produse cu functii neobisnuite. In plus, Samsung se ocupa de Samsung Knox – suita speciala de securitate, care protejeaza datele cu caracter personal al angajatilor marilor companii. Pe de alta parte, un alt partener poate fi Foxconn, care se ocupa de asamblarea iPhone. Aceasta companie lucreaza cu diferite companii, asambland telefoane mobile.

Cel mai sigur smartphone din lume va fi lansat in 2014

Ecranul de introducere parolei in Quasar IV

QSAlpha nu este atat de mult interesata de hardware-ul dispozitivului, cat de securitatea sistemului de operare Android. Cu toate acestea, QSAlpha sustine, ca Quasar IV va fi smartphone high-end pe Android 4.3, cu procesor Qualcomm Snapdragon 800 si camera de 13 megapixeli.

Cel mai sigur smartphone din lume va fi lansat in 2014
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *