Cel mai rapid internet din Romania: 1 Gbps, de la RDS


Romania destul de neasteptat a ajuns in randul liderilor mondiali in viteza de internet. Una dintre tarile sarace din Uniunea Europeana, ofera acces la retea prin fibra optica 1 Gbits pentru $18 pe luna. Este cel mai mic pret din lume pentru acces la internet la astfel de viteza. Pentru comparatie, in unele orase din SUA reteaua Google Fiber ofera 1 Gbits pentru $70 pe luna. Pentru unii aceasta propunere este atat de atractiva, ca isi schimba chiar locul de domiciliu – si se muta in alte orase, in care au acces la Google Fiber.

In Romania tariful de 1 Gbits pentru 59 de lei pe luna (aproximativ $18) va fi disponibil din noiembrie pentru abonatii celui mai mare furnizor de Internet din tara RCS & RDS in mai mult de 150 de orase. Cei interesati vor trebui sa aiba in dotare router destul de performant, capabil sa suporte viteze de 1 Gbits.

Cel mai rapid internet din Romania: 1 Gbps, de la RDS

In multe tari dezvoltate acces normal este considerat la viteza de 5 Mbps pentru 30-40 de dolari pe luna. Astfel ,propunerea RCS & RDS pare ca un lux nemaipomenit.

Cel mai rapid internet din Romania: 1 Gbps, de la RDS
5 (100%) 2 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *