Cea mai sexy hackerita din lume


Studenta de 19 ani a universitatii din New York Kristina Svechinskaya este urmarita penal pentru frauda bancara. Ea din noiembrie 2010 asteapta verdictul final al instantei, care trebuie sa stabileasca pedeapsa pentru «hackerita». Potrivit ultimelor informatii, data pentru verdictul final este mutat de pe 1 martie pe 19 aprilie. Kristina poate sa primeasca o pedeapsa cu inchisoare pana la 40 de ani.

Cea mai sexy hackerita din lume

Mass media americana o numesc pe Kristina «cea mai sexy hackerita din lume», dar in realitate aceasta este un simplu hacker, care a fost implicata in incasarea banilor furati cu ajutorul pasapoartelor falsificate.

Ea a fost arestata impreuna cu alti 37 membri a grupului ca urmare a unei operatiuni ai FBI in anul 2010. Potrivit unui comunicat de presa a Biroului Federal de Investigatii, Kristina Svechinskaya a deschis cel putin cinci conturi bancare pe numele sau si pe nume false «Anastasia Opokina» si «Svetlana Makarova» la bancile Bank of America si Wachovia, in care au fost transferati mai mult de 35 de mii de dolari din conturile victimelor, ale caror computere au fost infectate cu troieni bancare. Cel putin 11 mii de dolari Kristina cu succes a reusit sa retraga din conturi.

Cea mai sexy hackerita din lume
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *