CCleaner 3.23 – o noua versiune compatibila cu Windows 8 si Firefox 16


Compania Piriform a lansat o versiune noua a aplicatiei CCleaner. Acest instrument popular asigura stabilitatea si performanta maxima a sistemelor bazate pe sistemul de operare Windows 8, datorita curatarii in timp util hard disk-ului de resturi acumulate. De asemenea, CCleaner poate rapid si usor sa scape de fisierele temporare, biti de date, lasate in urma dezinstalarii programelor, inrari invechite din registru si multe alte elemente nedorite.

In plus fata de compatibilitatea cu sistemul mult-asteptat, care va fi lansat luna viitoare, versiunea propusa a CCleaner se poate lauda cu o productivitate semnificativ marita si o utilizare mai eficienta a resurselor de memorie. De asemenea, dezvoltatorii spun ca CCleaner 3.23 este compatibil cu cea mai recenta versiune a browserului Firefox si propune sa evaluam o serie de imbunatatiri.

Instrumentul Startup Tool, care este responsabil pentru detectarea automata a fisierelor inutile, a invatat sa identifice cu mai multa precizie editorul in procesul de scanare. Lista de noi caracteristici implementata in CCleaner 3.23 de asemenea include stergerea fisierelor mult mai sigur, interfata schmbata usor si lipsa unui numar de bug-uri.

Noul produs este disponibil ca o aplicatie standard, care se instaleaza pe hard disk, precum si aplicatie «portabila», care poate rula direct de pe stick USB. CCleaner ruleaza pe Windows XP si versiunile ulterioare. In plus, pe site-ul dezvoltatorilor pot sa gasesti si versiunea pentru platforma OS X.

Descarca CCleaner

CCleaner 3.23 – o noua versiune compatibila cu Windows 8 si Firefox 16
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *