BullGuard Internet Security 2015 disponibil pentru descarcare


Compania BullGuard a anuntat lansare suitei de securitate ”all-in-one” – BullGuard Internet Security 2015. Sa analizam modificarile si imbunatatirile principale.
BullGuard Internet Security 2015 include un instrument nou ”protectia impotriva software-ului nedorit” (unwanted application), care detecteaza si elimina programe-jijacker – hotii browserelor.

BullGuard Internet Security 2015 disponibil pentru descarcare

Noua tehnologie ”’Monitorul resurselor’ (resource monitoring) permite urmarirea activitatii in sistem, verificand ce se face pe calculator – de exemplu, utilizatorul se joaca in jocuri 3D, comuta alimentarea laptopului de la baterie. In aceste cazuri, BullGuard Internet Security automat reduce consumul de resurse.

Rapoarte saptamanale tin la curent utilizatorul. Intrucat cele mai multe atacuri sunt blocate in fundal, fara interventia utilizatorului, jurnalul de evenimente poate fi foarte util.

In plus, BullGuard Internet Security 2015 a primit motor antivirus imbunatatit, iar interfata este optimizata pentru usurinta de utilizare.

BullGuard in testarea AV-Test a primit note mari in toate domeniile.

BullGuard Internet Security 2015 disponibil pentru descarcare

In acelasi timp, suita de securitate BullGuard Internet Security include multe caracteristici utile: antivirus, firewall, antispam, protectia impotriva phishing, control parental, optimizarea PC-ului, instrument pentru backup online de 5 GB cu stocarea gratuita, si aceasta lista poate continua.

Versiunea de proba BullGuard Internet Security 2015 pentru 60 de zile este disponibila pentru descarcare de pe site-ul nostru.

BullGuard Internet Security 2015 disponibil pentru descarcare
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *