Bitdefender Wallet – securitatea parolelor tale


Functia Bitdefender Wallet este incorporata in noua linie Bitdefender 2014. Portofelul virtual poate fi utilizat pentru stocarea conturilor bancare, parole si numere cardurilor de credit, date de logare pentru site-uri web.

Numarul de scurgeri a datelor confidentiale in ultimii doi ani a crescut semnificativ, ceea ce a necesitat revizuirea sigurantei parolelor de autentificare. Biometria inca este departe de adoptarea in masa, iar parolele sunt folosite peste tot, indiferent de riscul mare.

Bitdefender Wallet Wizard

Pentru a evita atacurile, orientate catre furtul de date confidentiale, trebuie oprita complet amenintarea, si nu a reduce impactul acestea. Parole lungi cu diferite simboluri, care sunt frecvent actualizate, ajuta pe utilizatori sa se protejeze de atacurile directe vizate. Cu toate acestea, nu e usor sa tii minte o astfel de parola.

Pentru a rezolva aceasta problema Bitdefender a creat functia Wallet, care este incorporata in noua linie de produse Bitdefender 2014. Portofelul virtual poate fi folosit pentru stocarea conturilor bancare, parole si numere cardurilor de credit, date de logare pe site-uri, date de autorizare pentru e-mail, aplicatii sau retele fara fir Wi-Fi. Toate datele sunt stocate intr-o locatie sigura intr-o forma criptata, accesul se deschide prin introducerea unei parole.

Bitdefender Wallet

In loc de a tine minte diferite parole si date de conectare, utilizatorul trebuie doar sa tina minte o singura parola pentru a avea acces la Bitdefender Wallet.

In plus fata de stocarea datelor acreditate, Wallet le poate competa automat in browser-ul utilizatorului si aplicatii, e-mail si site-uri web. Viata utilizatorului se simplifica: fara completari manuale, recuperari de parole si controale CAPTCHA ilizibile.

Repede! Simplu! Sigur!

Banking online si cumparaturi online au devenit mult mai placute si mai sigure, cand noul Wallet lucreaza in paralel cu Bitdefender Safepay. Browser-ul securizat porneste automat in timpul tranzactiilor. Wallet singul completeaza informatiile confidentiale financiare in campurile corespunzatoare, economisind timp.

Cum functioneaza?

Bitdefender Wallet permite utilizatorilor sa importe baza de date creata anterior, sau sa creeze o baza de date noua. Toata informatia importanta personala se pastreaza intr-un loc sigur si este protejata de o parola. Parole, numere cardurilor de credit, parole de la carduri, adrese si nume pot fi pastrate in filele corespunzatoare instrumentului Wallet: informatia mea, site-urile web, online banking, e-mail, aplicatii si retele fara fir Wi-Fi.

Functia Bitdefender Wallet este incorporata in noile produse Bitdefender Total Security 2014, Bitdefender Internet Security 2014 si Bitdefender Antivirus Plus 2014.

Bitdefender Wallet – securitatea parolelor tale
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *