Bitdefender Total Security 2016 Beta disponibil pentru testare 4


Versiunea Beta suitei de securitate Bitdefender Total Security cu noul centru de management al securitatii Bitdefender Central este disponibil pentru testare.
A inceput testarea Beta noii linii de produse Bitdefender. Acum poti incerca suita de securitate pentru Windows si portalul web Bitdefender Central. Sunt asteptate produse pentru Android si Mac.

Suita de securitate Bitdefender Total Security 2016 Beta pentru Windows poate fi descarcat de pe site-ul nostru. Pentru a incerca noua versiune, va trebui sa te inregistrezi in centrul de management al securitatii. Vei primi versiunea de proba pentru testarea noilor caracteristici pentru 90 de zile.

Nou in Bitdefender 2016

Bitdefender Total Security pentru Windows

Bitdefender Total Security 2016 Beta disponibil pentru testare

• Suport pentru Windows 10

Bitdefender a reusit sa adapteze produsele sale pentru protectia optima pe Windows 10. Noua versiune functioneaza si pe noul sistem de operare de la Microsoft si are suport pentru noul browser Edge.

• Firewall

Bitdefender 2016 este echipat cu firewal complet nou. Functiile incorporate sunt concepute de la zero.

• Sincronizarea cu Wallet

Bitdefender Wallet acum poate fi utilizat pe mai multe calculatoare. Configureaza componenta si acceseaza datele confidentiale de pe toate dispozitivele Windows – la locul de munca si acasa.

• Generator de parole

Wallet acum permite generarea parolelor. Fa click pe pictograma afisata in campul cu parola si creeaza o parola puternica sau utilizeaza punctul “Password Generator” din meniul Wallet.

Bitdefender Total Security 2016 Beta disponibil pentru testare
4.6 (92%) 5 votes

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 gânduri despre “Bitdefender Total Security 2016 Beta disponibil pentru testare