Bitdefender Photon – noua tehnologie de scanare


Noile versiuni Bitdefender 2014 folosesc tehnologia adaptiva de scanare – Bitdefender Photon, care poate mari viteza si performanta de protectie.

Pentru ca antivirusul sa se remarce printre alte produse disponibile pe piata, trebuie sa respecte masurile optime a indicatorilor cheie de echilibru. Numarul de amenintari detectate, frecventa de actualizare si impactul asupra performantei sistemului – parametrii, care sunt cele mai importante pentru utilizatorii finali.

Cea mai recenta tehnologie de scanare Bitdefender Photon schimba intelegerea despre scanarea antivirusilor. Aceasta functioneaza invizibil pentru utilizator, repartizarea resurselor a devenit mult mai eficienta. Photon este dezvoltarea tehnologiei SmartDB, prezentat pentru prima data in anul 2012. Noua tehnologie adauga propria componenta in sistemul cloud: SmartDB: the Cloud.

 Bitdefender Photon

In domeniul securitatii informatice, toate aplicatiile pot fi impartite in doua grupe: cele, care pot fi de incredere, si cele, despre care nu stim nimic. Obiectivul principal al Bitdefender Photon – elibira scanerul antivirusului de analiza fisierelor cunoscute, care n-au fost modificate prin actiunera unui program malware.

Tehnologia adaptiva Photon analizeaza treptat programele instalate si determina cele care au nevoie de monitorizare constanta. Ca rezultat, ramane un numar mult mai mic de fisiere pentru scanare, si prin urmare, pentru a indeplini aceste sarcini este nevoie de mai putine resurse de sistem. Astfel, scanerul antivirus se axeaza coplet pe fisierele potential periculoase.

In latoratorul independet de testare AV-Comparatives Bitdefender a demonstrat o viteza mare de functionare, indiferent de procesele pornite in sistem.

Tehnologia Bitdefender Photon este o imbunatatire promitatoare, care schimba perceptia impactului asupra performantei scanarii. Photon este integrat in noile produse Bitdefender Total Security 2014, Bitdefender Internet Security 2014 si Bitdefender Antivirus Plus 2014.

Bitdefender Photon – noua tehnologie de scanare
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *