Bitdefender Antivirus Free compatibil cu Windows 8.1


Compania Bitdefender a lansat o versiune noua a antivirusului gratuit Bitdefender Antivirus Free Edition. Versiunea 1.0.20 adauga suport pentru sistemul de operare Windows 8.1.

Antivirusul gratuit Bitdefender Antivirus Free Edition versiunea 1.0.20 include remedierea mai multor bug-uri si ofera compatibilitate imbunatatita cu Outpost Firewall Pro 8.1. De asemenea, s-a remediat problema cu incarcarea lenta, cand ambele aplicatii sunt instalate in sistem.

Motivul principal pentru actualizarea antivirusului gratuit Bitdefender Antivirus Free Edition este suport pentru noua versiune Windows 8.1, care este o actualizare gratuita pentru utilizatorii actuali de Windows 8. Cu toate acestea, exista un numar de remedieri mici, care fac actualizarea justificata pentru toti utilizatorii acestui antivirus.

In primul rand, doua corectari elimina problema de actualizare a timpului pentru Threat Control si eroarea de acces “acces denied” pentru obiecte cu atributul “doar pentru citit” cand se incearca stergerea fisierelor din carantina. Threat Control – fereastra de carantina Bitdefender, prin care se obtine analiza detaliata a amenintarilor detectate in timpul scanarii.

Actualizarea, de asemenea, reduce probabilitatea alarmelor false si blocheaza arhiva e-mail infectata dupa scanarea automata in carantina.

Antivirus Bitdefender Free Edition 1.0.2.01083 este disponibil pentru descarcare gratuit pentru calculatoare care ruleaza Windows XP si versiuni mai recente (8.1 / 8 / 7 / Vista 32|64-bit) cu cele mai recente pachete de actualizari.

Bitdefender Antivirus Free Edition poate fi descarcat de pe site-ul nostru Antivirus Free, in rubrica Antivirus gratuit.

Bitdefender Antivirus Free compatibil cu Windows 8.1
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *