Bitdefender 2016 Beta se pregateste de lansare


O noua generatie de produse de securitate Bitdefender 2016 trece printr-o etapa finala si este gata sa apara in fata testerelor-beta.

Bitdefender 2016 Beta se pregateste de lansare

Astazi compania Bitdefender a anuntat lansarea versiunii Beta noii generatii de produse de securitate. In comunicatul companiei se spune:

De-a lungul anilor relatia cu utilizatorii a ajutat sa facem din Bitdefender un produs recunoscut, ceea ce si este in ziua de astazi. Alatura-te noua!

Bitdefender 2016 trece printr-o etapa finala si deja este aproapte gata sa apara in fata ochilor tai de vultur si mintia ta agera.

In acest moment lucram la designul final al produsului. Ne ocupam de o analiza profunda a pachetului de instalare. In plus, pregatim un nou panou online, care va stabili un nou standard in industrie. Modificarile vor fi aduse nu doar pe platforma Windows, dar pe Mac si Android. Cu alte cuvinte, speram ca Bitdefender 2016 va depasi asteptarile tale!

Opinia ta este foarte importanta pentru noi, si asteptam cu nerabdare participarea ta in capmpania testarea-beta Bitdefender 2016.

Multumim ca te-ai alaturat echipei noastre!

Bitdefender

Bitdefender 2016 Beta se pregateste de lansare
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *