Home > Stiri > Bilete false la Jocurile Olimpice de la Londra

Bilete false la Jocurile Olimpice de la Londra

Interes mare pentru evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Londra a determinat pe atacatori catre diverse manipulari cu bilete si cazare. In special, atacatorii reusesc sa atraga victime potentiale cu difuzari live de la Olimpiada de la Londra.

Intr-un studiu recent, expertii laboratorului Trend Micro au constatat ca la cautarea in motorele de cautare cum ar fi «Olimpiada online», «Jocurile Olimpice de la Londra 2012 online» si altele, primesc ca raspuns o serie de resurse periculoase. S-a constatat ca site-urile periculoase redirectioneaza utilizatorii spre resurse, care ofera bilete ieftine, evident false. O astfel de frauda a permis revanzarea repetata a biletelor oficiale.

S-a constatat si alt sistem de frauda, prin care se obtine adresa de e-mail de la utilizator si sa desfasoara atacuri de spam pe ea.

Apropo, cand utiliztorul este redirectionat spre resursa periculoasa, multi primesc o notificare, ca pentru a urmari emisiunea lipseste un player video, care imediat este oferit spre descarcare. Fisierul descarcat, de obicei, contine un program malitios.

Trend Micro recomanda sa fim atenti si sa nu vizitam site-urile suspecte si la timp sa instalam orice antivirus free.

Sa nu uitam ca antivirus free poate fi descarcat de aici.

Ti-a placut acest articol?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *