Avira PC Cleaner – adaugare pentru antivirus 1


Avira PC Cleaner – scaner antivirus gratuit, poate fi folosit impreuna cu antivirusul principal pentru a verifica posibile amenintari ratate.
Avira PC Cleaner este creat de catre expertii Avira pentru utilizatorii altor solutii antivirus, in caz ca au suspeciuni ca unele amenintari trec de antivirusul principal.

Scanerul functioneaza pe orice PC, laptop sau netbook cu sistem de operare Windows XP SP3 sau versiunea ulterioara. PC Cleaner nu necesita instalare sau inregistrare si nu instaleaza nici nu driver.

Avira PC Cleaner - adaugare pentru antivirus

Cel mai bun mod de verificare suplimentara – dezactivarea temporara protectiei in timp real pentru antivirusul principal. Astfel, fisierele nu vor fi scanate de doua ori. Va trebui sa activezi protectia imediat dupa scanarea cu PC Cleaner.

Specialistii Avira recomanda scanarea regulata cu ajutorul PC Cleaner, indiferent de solutia de securitate instalata in calculator.

Avira PC Cleaner este disponibil pentru descarcare in limba germana (2.2 MB). Lansarea versiunei in limba engleza este asteptata in viitorul apropiat.

Nota

Avira PC Cleaner nu inlocuieste programul antivirus instalat. Deoarece scanerul nu instaleaza drivere, servicii si alte componente, care sunt profund integrate cu sistemul de operare, acesta nu poate oferi acelasi nivel de protectie ca si antivirusul instalat.

Avira PC Cleaner – adaugare pentru antivirus
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un gând despre “Avira PC Cleaner – adaugare pentru antivirus

  • ionicame

    Suna interesant, dar la germana stau cam prost asa ca astept versiunea in engleza. Pana acum foloseam malwarebytes, dar era destul de incomod faptul ca aplicatia se instaleaza.