In Avira Free Antivirus s-a adaugat protectia cloud


Cu actualizarea Update 3 pentru antivirusul gratuit Avira Free Antivirus, dezvoltatorii au introdus tehnologia de protectie cloud Avira Protection Cloud, disponibila anterior doar in versiunile comerciale.
Compania Avira Operations a lansar actualizarea Update 3 (14.0.3) pentru produsele sale de securitate. Inovatia principala este reorganizarea si imbunatatirea modulului Avira Intelligent Repair System (AIRS) si introducerea protectiei cloud Avira Protection Cloud pentru antivirusul gratuit Avira Free Antivirus. Anterior tehnologia cloud au fost disponibila doar in versiunile comerciale. De asemenea, au fost remediate bug-urile.

In Avira Free Antivirus s-a adaugat protectia cloud

Avira Protection Cloud pentru Avira Free Antivirus

Cu Update 3 a inceput integrarea protectiei cloud in Avira Free Antivirus. Acesta va fi un proces treptat, pentru a monitoriza sarcina pe servere, care efectueaza functionarea cloud. De la inceputul testarii in Avira au analizat arpoximativ 50% din toate cererile in cloud pentru versiuniea gratuita a antivirusului.

Avira Intelligent Repair System

AIRS – sistem de recuperare reorganizat si imbunatatit pentru toate produsele Avira pentru Windows. Sistem AIRS modifica procesul de recuperare pentru a se potrivi cu tehnologia malware avansata, in plus, acest sistem reactioneaza mai rapid la curatarea sistemul infectat de amenintari. De exemplu, cu jutorul AIRS pot fi eliminate chei de registri, ceea ce nu a fost posibil anterior.

O alta caracteristica imortanta AIRS este optiunea de a remedia/sterge toate modificarile de registri, care au impact asupra securitatii, in timp ce nu sunt situate in zone tipice pentru infectie.

Avira Free Antivirus poate fi descarcat pe site-ul nostru in fila Antivirus Gratuit.

In Avira Free Antivirus s-a adaugat protectia cloud
Ti-a placut acest articol?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *