Avira Antivirus Pro – un singur produs si interfata noua


Actualizarea Avira 2014 Update 5, care in prezent este in curs de testare, va oferi utilizatorului o interfata noua, un nou model de licentiere cu Avira Antivirus Pro si nu va include bara de instrumente SearchFree pentru toate programele antivirus.
In prezent sunt testate actualizarile programelor antivirus Avira 2014 Update 5 (numarul actualizarii 14.0.5.370), inclusiv antivirusul gratuit Avira Free Antivirus.

Sa analizam cele mai importante imbunatatiri si modificari a produselor Avira in noua versiune.

Nou in Avira 2014 Update 5

• Interfata actualizata

Vine cu o interfata noua, care corespunde stilului corporativ companiei Avira.

Avira Antivirus Pro - un singur produs si interfata noua

• Avira Antivirus Pro – un singur produs

Incepand cu aceasta actualizare, va functiona un nou model de licentiere, care va oferi un singur produs numit Antivirus Pro. Acesta inlocuieste toate componentele pentru urmatoarele pachete: Avira Antivirus Suite, Internet Security Suite, Family Protection Suite, Ultimate Protection Suite.

Noul produs primeste licentele de la toate programele antivirus vechi, precum si de la produsele curente Antivirus Suite, Internet Security Suite si Ultimate Protection Suite, care vor fi actualizate automat la Avira Antivirus Pro.

• Ultima versiune Server Security

Aceasta actualizare include remedierea diferitelor erori versiunei pentru server (asociate cu comenzile de la distanta, evenimente, carantina, integrare MMC) si adauga unele imbunatatiri de performanta (viteza mai buna in executie).

De asemenea, este imbunatatit suportul pentru sisteme de operare Windows Server 2012 si 2012 R2 pentru anumite cazuri specifice.

• Functii noi AIRS (Avira Intelligent Repair System)

Sunt actualizate ultimele functii pentru restaurarea sistemului (prelucrarea in timpul repornirei, prelucrarea carantinei, API extins).

• Bara de instrumente nu va fi oferita pentru toate produsele

Acum, toate produsele Avira vor fi instalate fara bara de instrumente SearchFree (AskToolbar).

Din pacate, verificand versiunea beta a antivirusului gratuit Avira Free Antivirus (14.0.5.370) nu s-a instalat protectia web.

Avira Antivirus Pro - un singur produs si interfata noua

• Aplicatia imbunatatita in zona de notificare (tray)

Sunt remediate diferite bug-uri, s-a redus numarul de evenimente inregistrate, care puteau incetini performanta calculatorului.

Poti participa la testarea actualizarii Avira 2014 Update 5 pe portalul Avira BetaCenter.

Avira Antivirus Pro – un singur produs si interfata noua
5 (100%) 1 vote

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *